Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért írják sokan a kérdésekhe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért írják sokan a kérdésekhez a saját nyomorukat válasz helyett?

Figyelt kérdés

Gondolok itt arra pl, hogy egy tinédzserkorú kezdi cikinek érezni hogy még szűz(a kérdés: Gáz ha még szűz vagyok?15L), erre sorra jönnek az olyan "válaszok" hogy én sem találtam még senkit/26F, nyugi még én is/22L...

Vagy ha valamelyik tininek mondjuk egy 15 éves fiúnak (csak) randizási nehézségei támadnak, ezek a huszonéves szüzek szintén felbukkannak és leírják hogy még ők sem csókolóztak pedig 10 évvel idősebbek.

Na már most ez mire jó? Mégis kit érdekel? A kis tinit biztosan nem vigasztalja ez, sőt inkább elborzasztja hogy talán rá is 10 év szerencsétlenség vár.

2012. szept. 29. 11:53
 1/7 anonim ***** válasza:
67%
ehhe a Kötekedős Károly
2012. szept. 29. 11:56
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, ÉN is fel akartam tenni már ezt a kérdést. ;D
2012. szept. 29. 11:59
 3/7 Hole Hunter ***** válasza:
Tanulhat mások szerencsétlenségéből...pl., hogy ne maradjon nyuszif@sz. Különben tényleg rá is sok évnyi bénázás vár.
2012. szept. 29. 12:01
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem ezek a kedvenc részeim, ne akard már tönkretenni. Nagyon szomorú lennék.
2012. szept. 29. 12:09
 5/7 anonim ***** válasza:
azért,hogy a kérdező ne érezze magát egyedül.
2012. szept. 29. 12:10
 6/7 anonim ***** válasza:
azért mert így tudod hogy nem csak valaki unalmában kitalált egy választ és azt írta le hanem tényleg van tapasztalata a dologban és megéri rá hallgatni :)
2012. szept. 29. 12:39
 7/7 anonim ***** válasza:
miért, jobb lenne ha ámítaná hogy igen te máshogy fogsz járni. Eh.
2012. szept. 29. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!