Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért veszik sokan zokon, ha valakinek számít a "státusz"?
21 éves fiú vagyok, és nagyon hiszek a társadalmi rétegződésben. Például én jelenleg egyetemista vagyok, és fontosnak tartom, hogy a lány is az legyen, vagy legyenek hasonló ambíciói. Nem jövök össze szakmunkással, vagy olyannal, aki leteszi az érettségit, aztán kész.
Illetve később is csak magamhoz hasonló kaliberű lányt szeretnék. Ha mondjuk sikeres leszek, akkor elvárom a lánytól, hogy ő is az legyen, illetve ha én mondjuk közép-, vagy felsővezető leszek valahol, akkor ő ne legyen bolti eladó, vagy takarító mondjuk.
Ezeket most csak példának írtam, ha kevesebbre viszem, természetesen az elvárásaimat is lejjebb adom.
Kérdés, hogy ezt illetően miért esnek a torkomnak, ahogy mindjárt láthatjuk a válaszoknál?
óóóóóóóóóóóóóóóóóó jólvan ezek szerint nem teljesen értjük egymást :)
"csúnya, lusta és buta"
Akinek lenne lehetősége és esze is de lusta, azt megértem, hogy nem tartod annyinak
Aki buta..kérdés milyen módon az, hogy nem képes tanulni meg a matek meg hasonlók, az nem tehet róla, az elmegy rakodónmunkásnak...de nem tehet róla. --okés ez is érthető h nem tartod annak
aki csúnya....noss igen tény hogy munkát is nehezebben talál.....de lehet h van neki 5 diplomája...és emiatt nem talál, mert a szöszi csöcsös csajt a 70 éves főnök előbb veszi fel.
Na például 20-as, ha én valahol keresek majd 300-350 ezret, és a szakmunkás csaj is megkeresi ezt, akkor nem foglalkoztatna az egész.
De ezt már leírtam egyszer, ahogy azt is, hogy ne csak az oktatásra, meg a pénzre koncentráljatok (akkor máshova tettem volna a kérdést), hanem a társadalmi szintre, amely befolyásolja esetemben a párválasztást, és hogy ez miért baj.
ja amúgy meg ezaz egész kicsit ellenkezik a mondandóddal :)
"ASOT, ha van 2 ember, az egyik okos, szorgalmas és jóképű, a másik pedig csúnya, lusta és buta, ők szerinted egyenrangúak az "életben"?
Ugyanannyira lesznek sikeresek mondjuk a lányoknál, ugyanannyi lehetőséget nyit ki előttük az élet, ugyanannyira fogják hülyére venni őket az emberek? Nem.
Igen, jogilag egyenrangúak, egyet éra szavazatuk. De az élet lehetőségeiből nem egyenlően fognak részesülni."--->
Ezzel valóban nincs baj mert ez a szőrnyű igazság, ezt jól látod!!
De ennek nincs sok köze ahhoz, hogy egy olyat aki eladó és nincs rá lehetősége h többet érjen el, mert náne pénz, és nem lusta, vagy van diplomája de havi 80 e Ft-ot keres mert sehol nem talál állást, na ezzel van a gond....h ők vannak elitélve mert nincsenek egyenjogúként kezelve.
De kapcsolódhatna ide az is, hogyha én eljárok mondjuk gyúrni évek óta, és látszik a külsőmön, akkor elvárom, hogy a csaj is formában legyen. Nem legyen kigyúrt nő létére, de azért legyen valami átlag feletti alakja, vagy járjon kondizni, törődjön magával.
Igazából bármilyen példát fel lehetne hozni. Általánosságban annyi a kérdés (csak így nehezebben lenne érthető), hogy "ha én megteszek valamennyi magamért bármilyen szinten, akkor miért ne várhatnám el jogosan a lánytól, hogy ugyanazon a szinten hasonlóan tegyen magáért?"
Mert kérdezhetném bármilyen formában, az eredmény, hogy az emberek 90%-a nekem esik.
de az legalább pozitív hogy elvárod h a nő is dolgozzon és nem tartanád el a 2 szép szeméért.
Dehát ahogy gondolod, mindenkinek szíve joga olyan társat keresni amilyet akar.
Ésssssssss igeeeen!
Tudod ezt vehetnénk akár egy kalap alá azzal, hogy.....
Ahogy NEKED megvan az igényed erre , hogy milyen végzettsége legyen és mennyit keressen.....
Ugyanúgy megvan a joga a másiknak h külsőre olyat keressen válasszon amilyet akar!
Mert valljuk be, ha téged kötelezni lehetne h már pedig ne válassz utcaseprőt, akkor a másikat is lehetne kényszeríteni, hogy ne válassza a modell alkatú lányt.
ÉS Tádáááááámmmmmmmm itt le is zárhatjuk nem??? :)
hát te nem...de sokan igen.
ezért soha ne mond egy lánynak sem ha kezdeményezne majd nálad és nem rendelkezik ilyen egzisztenciával mint te, hogy bocsi de nem mert "nincs diplomád" csak egyszerűen mnod h nem vagy az esetem,.
Szóval azt választasz akit akarsz, csak mindig arra figyelj h ne bánts meg ezzel másokat soha. És akkor nem lesz rólad rossz vélemény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!