Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sokan mondják, hogy hasonlítok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokan mondják, hogy hasonlítok Ördög Nórára. Ezt bóknak vegyem? Ti mit gondolnátok?

Figyelt kérdés
2012. okt. 8. 18:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
hát...egy ideje elég fiúsan néz ki :D
2012. okt. 8. 18:50
 2/11 anonim ***** válasza:

Ördög Nóri az aki az X faktorban van?Hát nem tudom.Szép nő LEHETNE!Ha nem ilyen rövid haja lenne....

Veheted bóknak

2012. okt. 8. 18:50
 3/11 anonim ***** válasza:
én személy szerint nagyon nem bírom Ördög Nórát. Se külsőleg, se viselkedés szempontjából... de biztos sokan vannak, akik szépnek találják..
2012. okt. 8. 18:51
 4/11 TOMAtm ***** válasza:
sztem bóknak,nem olyan rossz csaj...csak kicsit fiús mostanában(de legalább kinőttek a mellei)
2012. okt. 8. 18:51
 5/11 anonim ***** válasza:
szerintem kib@szott ronda, de lehet pozitív értelemben mondta
2012. okt. 8. 18:52
 6/11 rémuralom ***** válasza:
Az attól függ, kitől hallod. Tőlem tuti nem bók lenne, ha ezt mondanám. Köszi a tippet, ezzel úgy lehet lányokat sértegetni, hogy azt hiszik, bókolsz.
2012. okt. 8. 18:53
 7/11 anonim ***** válasza:
Mivel Ördög Nóri egy IQ feketelyuk én nem venném annak, sőt!
2012. okt. 8. 19:05
 8/11 anonim ***** válasza:

Off: Nem ismerem őt, de beírtam google képkeresőbe. Szerintem szép nő, nagyon az ideálom külsőleg! Hát még ha a belső is stimmelne...

On: Szerintem veheted bóknak =)

21/F

2012. okt. 8. 19:15
 9/11 anonim ***** válasza:
Ha azért mondják,mert te is elhagytad a férjed,az esküvő után pár hónappal,egy másik f@szért,akkor aligha bók.
2012. okt. 8. 19:25
 10/11 anonim ***** válasza:

Attól függ, mi a véleménye Ördög Nóráról.

De lehetett ez egy egyszerű ténymegállapítás is.

2012. okt. 8. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!