Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan mondják, hogy hasonlítok Ördög Nórára. Ezt bóknak vegyem? Ti mit gondolnátok?
Figyelt kérdés
2012. okt. 8. 18:48
1/11 anonim válasza:
hát...egy ideje elég fiúsan néz ki :D
2/11 anonim válasza:
Ördög Nóri az aki az X faktorban van?Hát nem tudom.Szép nő LEHETNE!Ha nem ilyen rövid haja lenne....
Veheted bóknak
3/11 anonim válasza:
én személy szerint nagyon nem bírom Ördög Nórát. Se külsőleg, se viselkedés szempontjából... de biztos sokan vannak, akik szépnek találják..
4/11 TOMAtm válasza:
sztem bóknak,nem olyan rossz csaj...csak kicsit fiús mostanában(de legalább kinőttek a mellei)
5/11 anonim válasza:
szerintem kib@szott ronda, de lehet pozitív értelemben mondta
6/11 rémuralom válasza:
Az attól függ, kitől hallod. Tőlem tuti nem bók lenne, ha ezt mondanám. Köszi a tippet, ezzel úgy lehet lányokat sértegetni, hogy azt hiszik, bókolsz.
7/11 anonim válasza:
Mivel Ördög Nóri egy IQ feketelyuk én nem venném annak, sőt!
8/11 anonim válasza:
Off: Nem ismerem őt, de beírtam google képkeresőbe. Szerintem szép nő, nagyon az ideálom külsőleg! Hát még ha a belső is stimmelne...
On: Szerintem veheted bóknak =)
21/F
9/11 anonim válasza:
Ha azért mondják,mert te is elhagytad a férjed,az esküvő után pár hónappal,egy másik f@szért,akkor aligha bók.
10/11 anonim válasza:
Attól függ, mi a véleménye Ördög Nóráról.
De lehetett ez egy egyszerű ténymegállapítás is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!