Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért veszik sokan zokon, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért veszik sokan zokon, ha valakinek számít a "státusz"?

Figyelt kérdés

21 éves fiú vagyok, és nagyon hiszek a társadalmi rétegződésben. Például én jelenleg egyetemista vagyok, és fontosnak tartom, hogy a lány is az legyen, vagy legyenek hasonló ambíciói. Nem jövök össze szakmunkással, vagy olyannal, aki leteszi az érettségit, aztán kész.

Illetve később is csak magamhoz hasonló kaliberű lányt szeretnék. Ha mondjuk sikeres leszek, akkor elvárom a lánytól, hogy ő is az legyen, illetve ha én mondjuk közép-, vagy felsővezető leszek valahol, akkor ő ne legyen bolti eladó, vagy takarító mondjuk.

Ezeket most csak példának írtam, ha kevesebbre viszem, természetesen az elvárásaimat is lejjebb adom.

Kérdés, hogy ezt illetően miért esnek a torkomnak, ahogy mindjárt láthatjuk a válaszoknál?

2012. nov. 3. 16:44
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
87%
Huh te olyan vagy mint a legjobb bnőm, ugyanaz csak fiúba. Ő már 16 évesen kijelentette azt amit te..ugyanezeket..ugyanígy. Elment egyetemre, valami bölcsész szakra vagy mi, és összejött egy palival. Na most el lehetett a pali akármilyen jog halgató, olyan összeveszéseik voltak hogy csak na. Ma a bnőm 25 éves. Azt sem tudja mi a szerelem! Te sem fogsz tudni igazán szeretni...ez már biztos! Elve a szerelem arról szól, hogy a másikat hibáival együtt szeretjük. Menj vissza a feudális korba xD
2012. nov. 3. 18:09
 42/51 anonim ***** válasza:

38.felétek lehet de jobb helyeken nem :D de mind1..

Mikor összejövök egy lánnyal fő szempont pl hogy legyen értelmes, de az nem érdekel milyen iskolája van mert az sok esetben nem is attól függ.... Az meg nem érdekel hogy szegényebbe mint én.Nem tudom ez alapján hogy lehet választani :D Valaki kedves szimpatikus de szegényebb tőlem vagy pl szakmája van akkor szóba se állnák vele és elfelejtem?? ...-.- -.-

Meg sok iskolázott csaj aki nagyra van magával olyan hülye mint a se*- és szégyen hogy fősulira/egyetemre ilyenek be tehetik a lábukat.

Ha te azt nézed hogy kinek milyen iskolája van és az alapján keresel párt, vagy pénz alapján az nem normális :D

És mint mondtam jobb helyeken ne hangoztasd a hülyeségeid, mert kinéznek, vagy butának tartanak....Nyilván a szüleid elnyomták az igazi vágyakat benned.De igazából nekem ez kvára mind1 csak jó tanács volt.

2012. nov. 3. 18:33
 43/51 anonim ***** válasza:
18:33 Hiába rinyálsz, akkor is ez a normális. Jobb, ha elfogadod. Lehet téged nem zavar, hogy vki helyesen se tud írni (nyilván nem zavar, a helyes vesszőhasználatról gondolom még te sem hallottál), normálisan fogalmazni, véleményt formálni, de egy művelt embert zavar és nem akar ilyen emberekkel ismerkedni. Ennyi
2012. nov. 3. 18:41
 44/51 ASOT ***** válasza:

54%-os! Nekem te ne mond azt h fejezzem be.

Amugy volt amiben egyet értettem, de sok minden amiben nem.

ÉS amiben igazam van amellett ki is állok.

És ha valakinek nincs igaza azt nem hagyom szó nélkül.

2012. nov. 3. 19:10
 45/51 ASOT ***** válasza:

de itt az a legnagyobb gond h a lényeget szerintem te sem fogod fel! 54%-os!

sőt elég sok itt a félreértés...mint a "nem tud helyesen írni" nem erről szól ez.

2012. nov. 3. 19:13
 46/51 anonim ***** válasza:

36-os hozzászóló vagyok:

(azoknak akik nem értenek egyet)

Mint már mondtam, szerintem a legtöbb minden a nevelésen múlik. Nekem van két testvérem ők is egyetemet végeztek, nálunk nem is volt kérdés hogy tovább tanuljunk.

Gimiben jártam egy akkor 20 éves fiúval, aki egy boltban dolgozott. Egyszerűen nem tudtunk a jövőről beszélni, mert ő gyorsan gyerekeket akart én pedig tudtam hogy érettségi után megyek egyetemre, és bár nem gondoltam komolyan ennyire ez az egész kapcsolatunkat megpecsételte, hisz nem tudtunk tervezni.

Azóta,rájöttem ez igenis fontos dolog! Mindenki azt várja el amit ő is tud nyújtani tud.

És igen, nem minden az iskola, lehet végzettség nélküli is boldogulni, de ha annyira értelmes lenne, akkor miért nem tanul tovább? AZért ne mondja nekem senki, egy állásinterjún számít a diploma, sőt az is hogy hol végeztél, illetve hogy hány nyelven beszélsz.

Sőt már a szakmai gyakorlatoknál is nézik az önéletrajzot ..

2012. nov. 3. 19:36
 47/51 anonim ***** válasza:

Én nem rinyálok,el vagy tévedve.:D Egyre jobb a kedvem is.

"Jobb ha elfogadod" Pont egy olyan min te, fogja nekem megmondani hogy mit fogadjak el, meg mit nem :D Ne legyél már humoros....-.-.

Nekem számít :) Oda is írtam, hogy legyen értelmes... Ami te már soha életedben nem lehetsz, mert még ezt a kis szöveget is képtelen voltál értelmezni.Bár lehet,hogy "helyesen" írsz, és a hülyeséget is kellőképpen meg tudod fogalmazni de ez kevés azért :)

"de egy művelt embert zavar" ha ezt magadra értetted, akkor én most itt abba hagytam...Sziasztok :) :DDDD

56%-ban hasznos válaszokat adsz:) nem sajnálod azt a sok tudást másoktól sem úgy látom :DDD.

2012. nov. 3. 19:48
 48/51 anonim ***** válasza:

Picit túlzásba viszed, de érthető. Egyenjogú partnert akarsz, nem eltartani valakit.

Mondjuk, ennyire talán nem kellene szigorúan venni, hogy szóba sem állsz azzal, aki nálad kicsit alacsonyabban van, de nyilván a társaságod alapján találsz magadhoz való embert.

2012. nov. 3. 19:48
 49/51 anonim ***** válasza:
ez mind csak bla bla szex nélkül minden kapcsolat lósz@rt sem ér!
2012. nov. 3. 20:22
 50/51 anonim ***** válasza:
19:48 Szánalmas vagy.. elfoggytak az érveid, és ilyenkor jön az, hogy nem tudsz másba belekötni, csak a százalékokba, elkezded firtatni, hogy a te mondandódad nem fogtuk fel vmint kiszálsz a vitából, mert nem tudod kultúrált ember módjára befejezni. Ezzel csak magadat minősíted. De még egy ok, amiért én nem ismerkedek ilyen analfabétákkal, akik csak idióta smiley-kat képesek írogatni, de egy vitát nem tudnak méltóan befejezni, sőt, igazából egy érved sem volt eddig, csak a saját kis h.lye dedós nézetedet próbálod rátukmálni másokra. Gyerekes vagy és ostoba
2012. nov. 3. 20:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!