Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják sokan, hogy csak a lúzerek járnak ide?
Sokan írták, hogy csak a "gyíkok" járnak ide... Pedig én nem tartom magam csúnyának, egyszerűen unaloműzésből járok ide. Miért elképzelhetetlen, hogy aki a gyakorira ír, mondjuk egy jó csaj vagy jó pasi?
L
ki mond ilyet? aki mondja, az magára is kell, h értse, mivel ő is ide ír
jah, hát gondolom mindenkit a legjobban a szex/szerelem érdekel, itt nagy a forgalom, ki unaloműzésből, ki ismerkedni jár ide, stb.
Azt sem értem, miért ilyen degradálóak... (A lúzert olvastam egy kommentben).
Én az egyedülállókra gondoltam. :)
Én sem tartom magam gyíknak, csak kevésbé szeretem a társaságot.
Vannak barátaim és haverjaim, van párom.
Ha szabad vagyok a kutyáimmal sétálok, ritkán találkozom a barátnőmmel, főzök, takarítok, itt olvasgatok.
Érdekel mások gondolkodása, szeretek tanácsot adni, főleg ha az hasznos és sok vicces kérdés/válasz van.Néha úgy érzem már függő vagyok:D
Egyszerűen jobban elvagyok egyedül.A barátom ma is dolgozik, mindennel kész vagyok..mit csináljak?:D Ez leköt.
Kittiiii akkor neked nincs párod és barátaid?
Ne vedd személyeskedésnek , de ezzel nem értek egyet.
Én is inkább a barátommal tölteném az időt, de dolgozik, nem mindig van itthon.Vannak olyan emberek akik nem szeretik annyira a társaságot, elvannak egyedül is.
Leszokni a fb-ról? :D Szerintem erre is rá lehet szokni... :D
Egyébként kérlek arra is reagáljatok, hogy a kérdésemben a jó kinézetről van szó. Ti szépnek/helyesnek tartjátok magatokat?
nem hiszem, h az ide való írogatás összefüggne a kinézettel
átlagosnak
A kérdezők egy jelentős részére értik nem a válaszolókra.
kitti ez baromság... ne magadból indulj ki -.- -.-
Sokféle ember jár ide értelmiségiek idősebbek fiatalabbak jó nők és kevésbé jók :D Nyilván vannak olyanok is akik sok időt töltenek itt.
Miért érdekel hogy helyes vagyok e? :D Megnyugtatlak az vagyok :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!