Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért veszik sokan zokon, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért veszik sokan zokon, ha valakinek számít a "státusz"?

Figyelt kérdés

21 éves fiú vagyok, és nagyon hiszek a társadalmi rétegződésben. Például én jelenleg egyetemista vagyok, és fontosnak tartom, hogy a lány is az legyen, vagy legyenek hasonló ambíciói. Nem jövök össze szakmunkással, vagy olyannal, aki leteszi az érettségit, aztán kész.

Illetve később is csak magamhoz hasonló kaliberű lányt szeretnék. Ha mondjuk sikeres leszek, akkor elvárom a lánytól, hogy ő is az legyen, illetve ha én mondjuk közép-, vagy felsővezető leszek valahol, akkor ő ne legyen bolti eladó, vagy takarító mondjuk.

Ezeket most csak példának írtam, ha kevesebbre viszem, természetesen az elvárásaimat is lejjebb adom.

Kérdés, hogy ezt illetően miért esnek a torkomnak, ahogy mindjárt láthatjuk a válaszoknál?

2012. nov. 3. 16:44
1 2 3 4 5 6
 1/51 anonim ***** válasza:
100%
Mert az arisztokráciát eltörölték.
2012. nov. 3. 16:45
 2/51 anonim ***** válasza:
59%
mert sznobnak néznek.. amúgy bizonyos mértékig egyetértek azzal amit leírtál.:)
2012. nov. 3. 16:46
 3/51 ASOT ***** válasza:
100%

Mert sokkal többre tartod magad másoknál.

Mert ez úgy jön le, hogy számodra egy bolti eladó az nem ér annyit mint akinek diplomája van.

Pedig sokszor van h értelmesebbek és talpraesettebbek az életben azok akiknek nincs 20 diplomájuk.

2012. nov. 3. 16:47
 4/51 ASOT ***** válasza:
100%
szóval tömören röviden megfogalmazom, nem egyenjogúak számodra az emberek. ez így jön le.
2012. nov. 3. 16:48
 5/51 anonim ***** válasza:
Engem annyira nem foglalkoztat a lány társadalomban betöltött szerepe, de nincs azzal baj ha téged igen.
2012. nov. 3. 16:49
 6/51 anonim ***** válasza:
igazad van, de ezt így nyíltan ne nagyon add elő mert sznobnak néznek.nyilván hasonló kaliberű lány lesz majd a feleséged mivel ilyen közegben mozogsz majd ha vezető leszel valamikor.
2012. nov. 3. 16:50
 7/51 A kérdező kommentje:

Ne ragadjatok le csak az oktatásnál. Ha egy csaj mondjuk csak egyszerű szakmunkás, de sikerült egy olyan céget alapítania, hogy mondjuk milliomos belőle, akkor ő is játszana nálam, ha én is sikeres lennék.

De az olyan, aki mondjuk minimálbért keres, mert szart bele az egészbe, akkor miért én vagyok a sznob, hogyha még jól is néz ki, azt mondom, hogy "ez a csaj nekem nem kell".

2012. nov. 3. 16:51
 8/51 anonim ***** válasza:
Hát ja annyi h ezt ne híreszteld és ne beszélj erről sokak előtt.
2012. nov. 3. 16:51
 9/51 A kérdező kommentje:

"szóval tömören röviden megfogalmazom, nem egyenjogúak számodra az emberek. ez így jön le."

Nem véletlenül jön le neked ez így, én ezt így gondolom. Persze tudom azt is, hogy nem én vagyok a csúcs, messze nem. De nyilván szeretnék magasabbra kerülni.

2012. nov. 3. 16:52
 10/51 anonim ***** válasza:

Ember, szíved joga eldönteni, hogy kivel akarsz együtt élni. Elvárásai mindenkinek vannak a másik felé, vannak bizonyos szempontok, ami alapján választ. Aki ezt tagadja, az a sznob.

Lehet, hogy más egyetemistának bejön a bolti eladó tanonc, de ő meg lehet, a szépségre vagy a szülők lóvéjára helyezi a hangsúlyt. Az mennyivel jobb?

2012. nov. 3. 16:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!