Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért veszik sokan zokon, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért veszik sokan zokon, ha valakinek számít a "státusz"?

Figyelt kérdés

21 éves fiú vagyok, és nagyon hiszek a társadalmi rétegződésben. Például én jelenleg egyetemista vagyok, és fontosnak tartom, hogy a lány is az legyen, vagy legyenek hasonló ambíciói. Nem jövök össze szakmunkással, vagy olyannal, aki leteszi az érettségit, aztán kész.

Illetve később is csak magamhoz hasonló kaliberű lányt szeretnék. Ha mondjuk sikeres leszek, akkor elvárom a lánytól, hogy ő is az legyen, illetve ha én mondjuk közép-, vagy felsővezető leszek valahol, akkor ő ne legyen bolti eladó, vagy takarító mondjuk.

Ezeket most csak példának írtam, ha kevesebbre viszem, természetesen az elvárásaimat is lejjebb adom.

Kérdés, hogy ezt illetően miért esnek a torkomnak, ahogy mindjárt láthatjuk a válaszoknál?

2012. nov. 3. 16:44
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:

Egyetértek a fent szólókkal,de azért én megértelek. A partnernek sem lenne jó ha te vezető lennél, ő meg bolti eladó és rásütnék a csajra hogy pénzéhes.

Én lány vagyok, egyetemista, a végzettség nálam nem számít, de egy nálam sokkal gazdagabb sráccal nem szívesen járnék.

2012. nov. 3. 16:54
 12/51 anonim ***** válasza:
70%

Csak az a helyzet, hogy ez nem csak azon múlik h lusta e valaki, hanem van akinek nem tellik egyetemre, van aki elhelyezkedni nem tud, mert nem egyszerű egyik sem.

Minimálbér...

negatív válaszokra vagy dühös!

De nem jogosan!

ÉS elárulom, hogy sznob vagy így is úgy is az vagy, tökmindegy hogyan fogalmazod meg.

Tökmindegy h ilyen kérdés jelleggel írtad ki akkor is az vagy. És szánalmas is.

Akárhogy csűrös csavarod lenézed az embereket.

Szerintem parlamentbe való vagy.

13/51 anonim ***** válasza:
100%

#5 vagyok

Azt még hozzá kell tennem, hogy több lány ismerősöm is van, akik okosak, értelmesek és tehetségesek, de nem engedhetik meg maguknak a felsőoktatást. Főleg ilyen válságban...

14/51 anonim ***** válasza:
84%

Én lány vagyok és megértelek valamilyen szinten,de elég sznobnak adod elő magad...

Lehet hogy a csajnak pl nincs pénze továbbtanulni és ezért lett csak egy érettségie.

Értem mit mondasz de a gondolkodásod elég hülye.

18/L

(főiskolás..

csak hogy ne nézz le ;)

csók...xx )

2012. nov. 3. 16:55
 15/51 anonim ***** válasza:
100%
annyit még hozzáfűznék, hogy elképzelhető hogy halálosan szerelmes leszel egy kőműves csajba és feladod az álmaid miatta és beállsz az építőipariba te is éhbérér fost lapátolni
 16/51 ASOT ***** válasza:

bocs h ezt mondom de látod ez már azért undorító!

""szóval tömören röviden megfogalmazom, nem egyenjogúak számodra az emberek. ez így jön le."

Nem véletlenül jön le neked ez így, én ezt így gondolom."

17/51 anonim ***** válasza:
100%
Valamilyen szinten egyetértek veled, de az már rég rossz, ha lenézed az embereket, akár takarító, akár bolti eladó.
2012. nov. 3. 16:57
 18/51 ASOT ***** válasza:

jah azért hozzáteszem, hogy 1 réteg van akivel egyet értek veled, azok pedig azok akik rengeteg plusz pénzt kapnak plusssz a segély meg hasonlók akik indezt a mi pénzünkből kapják.

Az akinek koszos a munka és nem dolgozik mert jajj azt én nem csinálom és éhezik a család és sír, na AZT én sem tekintem egyenjogúnak,

2012. nov. 3. 16:58
 19/51 A kérdező kommentje:

ASOT, ha van 2 ember, az egyik okos, szorgalmas és jóképű, a másik pedig csúnya, lusta és buta, ők szerinted egyenrangúak az "életben"?

Ugyanannyira lesznek sikeresek mondjuk a lányoknál, ugyanannyi lehetőséget nyit ki előttük az élet, ugyanannyira fogják hülyére venni őket az emberek? Nem.

Igen, jogilag egyenrangúak, egyet éra szavazatuk. De az élet lehetőségeiből nem egyenlően fognak részesülni.

2012. nov. 3. 16:59
 20/51 anonim ***** válasza:

Sok sikert kívánok!

Azt viszont tudnod kell ,hogy egy ügyes szakmunkás Magyarországon is megkeresi simán a 300-350ezret.

Ellentétben sok munkanélküli diplomással aki úgy gondolkozott mint te:)

Természetesen mindenki próbál úgy választani ,hogy legalább közel hasonló ambíciói legyenek a párjának.

2012. nov. 3. 17:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!