Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért veszik sokan zokon, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért veszik sokan zokon, ha valakinek számít a "státusz"?

Figyelt kérdés

21 éves fiú vagyok, és nagyon hiszek a társadalmi rétegződésben. Például én jelenleg egyetemista vagyok, és fontosnak tartom, hogy a lány is az legyen, vagy legyenek hasonló ambíciói. Nem jövök össze szakmunkással, vagy olyannal, aki leteszi az érettségit, aztán kész.

Illetve később is csak magamhoz hasonló kaliberű lányt szeretnék. Ha mondjuk sikeres leszek, akkor elvárom a lánytól, hogy ő is az legyen, illetve ha én mondjuk közép-, vagy felsővezető leszek valahol, akkor ő ne legyen bolti eladó, vagy takarító mondjuk.

Ezeket most csak példának írtam, ha kevesebbre viszem, természetesen az elvárásaimat is lejjebb adom.

Kérdés, hogy ezt illetően miért esnek a torkomnak, ahogy mindjárt láthatjuk a válaszoknál?

2012. nov. 3. 16:44
1 2 3 4 5 6
 31/51 ASOT ***** válasza:

értelmi színvonal :)

itt megint lehetne vitázni....

Attól , hogy tanult attól még nem biztos h az életben is megállja a helyét.

Lehet h megnyerné a legyen ön is milliomost, de nem biztos, hogy tudja h a csekket postán hogy kell feladni....

(de ez csak példa)

2012. nov. 3. 17:22
 32/51 anonim ***** válasza:

Na akkor nem nagyképűségből de írnék picit magamról;

Egy 21 éves lány vagyok, egészségügyi fő iskolára járok. A szüleim jól tartanak (ez persze nem lesz mindig így) kiskorom óta megkapok mindent. A külsőmmel sincs baj, vékony vagyok, hosszú fekete hajam van, imádom a divatot. Magyarán mondhatom magamról hogy 'jómódú vagyok'.

DE: soha az életbe nem jönnék össze egy olyannal mint Te! Azt tanácsolom ezt soha ne említsd senkinek! Tegyük fel, összejönnék egy olyannal mint Te, később megtudnám hogy milyen vagy. (mármint valójában) el gondolkodnék pár dolgon, pl. végig futna az agyamon hogy: -nézd már ez a pali nem is szeretne ha nem lettem volna fősulis?

-Nem érnék semmit ha nem keresnék 300000ft felett?

-Ha becsődöl a munkahelyen egyszerűen kidob?

-Ezek szerint nem is azért szeret aki belül vagyok?

-Nem is szeretne ha nem ilyen körülmények közt élnék?

-ENGEM szeret egyáltalán?

2012. nov. 3. 17:38
 33/51 anonim ***** válasza:

Utolsónak teljesen igaza van...

19/L

2012. nov. 3. 17:40
 34/51 ASOT ***** válasza:

igen igaza van a 17:38-asnak. :)

ilyen már filmekben is volt.

Hogy pár napig a szerencsétlen lány az utcáról egy villába került, bekerült milliomosok társaságába , egy ilyen pasi beleszeretett, majd amikor kiderült h a lány nem az akinek mondja magát mert csak összecserélték valakivel és másnap az utcára került ismét akkor a pasi már észre sem vette.......

2012. nov. 3. 17:44
 35/51 anonim ***** válasza:
jaj Asot fejezd már be.
2012. nov. 3. 17:46
 36/51 anonim ***** válasza:

Én teljesen megértem amit mondasz, és rám is nagyon furcsán szoktak nézni, ha ezzel jövök! Pedig szerintem ez teljesen normális.. és fordítva is igaz, nem hiszem hogy mellettem mondjuk egy szakmunkás jól érezné magát( és nem nézem le őket) mert teljesen más pl is állt előtte.

A szüleim is "értelmiségiek" ez volt előttem és ha lehet még jobban szeretnék élni mint ők, hogy visszaadhassam ami t én kaptam tőlük, és a családomnak is megadjam mindent amit kell..

22/L

2012. nov. 3. 17:47
 37/51 anonim ***** válasza:
Épp azért néznek furcsán mert nem normális dolog :D Nem vagy tisztában az értékekkel.Meg túlértékeled önmagad.De ez mostanában így megy vagy alul, vagy túl értékelik magukat az emberek.
2012. nov. 3. 17:51
 38/51 anonim ***** válasza:
Pedig ez a normális, hiába panaszkodtok
2012. nov. 3. 17:53
 39/51 A kérdező kommentje:

32-es, ha ezt az ismerkedésünk elején tudnád meg rólam, és emiatt nem jönnél össze velem, akkor nem jönnénk össze, és menne mindenki a maga útján.

Ha meg összejönnénk, és közben derülne ki, hogy neked ez probléma, és levezetve a fejedben a gondolatmenetet, amit leírtál, a végén arra jutnál, hogy emiatt szakítasz velem, akkor könnyes búcsút vennénk, és menne mindenki a maga útján.

tehát nem tudom, most arra akartál rávilágítani, hogy biztosan szar ember vagyok? Szerintem csak arra világítottál rá, hogy mi nem gondolkodunk egyformán, és nem működne köztünk. De ez már más párokkal is rengetegszer előfordult, nem lenne egyedi eset.

Itt a 36-os például úgy gondolja, ahogy én. Vele lehet, hogy működne a dolog.

2012. nov. 3. 17:55
 40/51 anonim ***** válasza:
Nem az a baj, hogy te milyen nőt akarsz az életedbe. Én sem akarnék olyan fiút aki alacsonyabb végzettségű stb. A baj inkább az indokokkal van. Én azért nem akarok ilyen fiút, mert nem tudnék hozzá vonzódni, nem szeretnék bele, ezt pedig nem tudom irányítani, nem lenne miről beszélgetni, más körökben forognánk, mások lennének az életcéljaink szóval egyszerűen csak nem illenénk össze. Te ilyet sehol sem írtál, csak 'elvárás' meg 'státusz'... A baj az hogy nem tartod egyenlőnek az embereket. Attól, hogy valaki más körökben forog mint te, még ugyanolyan ember, ugyanolyan jogai vannak, csak éppen ti ketten nem fogtok összejönni. Arról nem is beszélve, hogy az ember nem tehet 100%-ban a sorsáról. Nem mindenki azért boltos vagy szegény mert lusta disznó.
2012. nov. 3. 18:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!