Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A mai fiatalságból járnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai fiatalságból járnak könyvtárba?

Figyelt kérdés

Nincsenek barátaim, mert nem iszok alkoholt, más a lelki világom ( ami annyit jelent, hogy nekem vannak érzéseim és lelkem, nem úgy, mint a kortársaimnak), nem vagyok felszínes, míg az osztálytársaim és mindenki aki ebben a korban van, iszik, felszínes és nincsenek érzéseik. A suliban nem találok barátokat. Azt javasolták többen érettebbek és idősebb emberek, hogy járjak könyvtárba. Járnak még manapság könyvtárba a fiatalok? Arra gondoltam, hogy beiratkozom egy könyvtárba. Aki jár könyvtárba, az hasonlíthat rám? Van esély, hog ott találjak egy barátot? Eléggé kétségbe vagyok már ez miatt esve :(

17/F

2012. jún. 2. 00:20
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:

Hogy abban igaza van-e, hogy azok a srácok akik szopatták részegen gyökerek? Bizony igaza van, de itt nem őket kell megváltoztatnunk, hanem őt.

És ha őszinteséget vár, hát megkapja, és ha megfogadja azt, amiket írunk, lehet egy normális élete. Azt nem mondom, hogyha elkezd máshogy öltözködni egy adonisz lesz (mert valahogy érződik, hogy igénytelenül néz ki, én is igénytelen voltam), de lehet belőle egy átlagos, normális ember, aki a személyiségével sok barátnőt összeszedhet pontosan úgy, mint én.

Én is csodának hittem, hogy ez nekem összejött, pedig nem az. Csak szimplán nagyobb önbizalom és igényesség kell hozzá, fel kell ismernie a hibáit, és kijavítani azt. Még akkor is, ha lehetetlennek is tűnnek (pl. nekem lyukacsos a bőrőm), nézzen csak utána neten, van rá megoldás. Az én problémámra is van bőrgyógyászati kezelés, egy ideig csináltam is, csak megterhelte a pénztárcámat, de amint rendbejön minden, folytatni fogom.

2012. jún. 2. 13:53
 42/53 anonim ***** válasza:
Ja, és tudod mi kellett ehhez? Pont az, hogy sza.r életem volt, ahol kibeszéltek engem az emberek a hátam mögött, vagy épp a szemembe mondták.
2012. jún. 2. 13:58
 43/53 anonim ***** válasza:
Nem, én nem éppen arra gondoltam. De amint látom nálad csak te a szavad a szent igazság, és az egyetlen út amit lehet járni az az amit te jártál. De én már leírtam amit akartam és nem fogom még többször leírni, hogy ki érti meg és ki nem, az nem az én gondom. Ezeknek a gyk-s eszmecseréknek, nem sok értelme szokott lenni, mert az egyik félnek általában az agyáig sem jut el amit a másik mond. A legrosszabb amikor az egyik sem érti mit mond a másik, csak a sajátját hajtogatja... De mindegy, én kiszálltam ebből.
2012. jún. 2. 14:00
 44/53 anonim ***** válasza:

Persze az erkölcsrendészek itt ódákat zengenek rólad,de én az ismerőseimmel szoktam iszogatni,mégis elég mély lelkületűek vannak közöttük.Attól hogy iszik valaki még nem felszínes.Attól hogy tombol valaki még nem idióta.

Gondoltál már arra hogy intelligens emberekben mennyi feszültség generálódhat a hétköznapokban?Vagy éppen hogy alkohollal enyhítik a számukra kicsiny valóságot?

Ostobaság az az állítás hogy csak a lelketlen szörnyetegek italoznak.Én megértem ha valaki nem szeret ilyen dolgokban résztvenni azzal nincs problémám de ne mondja másokra hogy ilyenek.Egyébként én sokat olvasok,mégsem járok könyvtárba!.17/f

2012. jún. 2. 18:39
 45/53 anonim ***** válasza:
Ja kisszivem jártam. Amig oda nem szoktak az öregek...
2012. jún. 2. 19:06
 46/53 anonim ***** válasza:
Jártak, amíg oda nem szoktunk, mi öregek.
2012. jún. 2. 19:17
 47/53 anonim ***** válasza:

Én szoktam könyvtárba járni, egyszer egy héten biztos elmegyek,de van hogy majdnem minden nap, már csak valamikor azért is a nyugiért(csöndért), ami ott van.

Nem akarlak elkeseríteni, de nem biztos, hogy találsz ott majd magadnak barátokat, de semmi sem kizárt, én szurkolok. Csak azért kételkedem, mert sokan tolakodásnak vennék, ha megszólítanád őket és félbeszakítanád a tevékenységüket. Nem mindenki ilyen, de vannak, akik igen.

Emellett számolnod kell az, hogy itt hiába mondják, hogy olvasni milyen jó dolog(amivel egyébként egyetértek). De a suliban néhányan lehet, hogy majd ki fognak röhögni, ha megtudják, hogy olvasol, olyat ami nem kötelező, bár sokan még azt sem olvassák el :/. Legalábbis én már kaptam ezért titulust, de lehet, hogy a te sulidban többen szeretnek olvasni, és nem fogsz annyira kilógni, mint pédául én...

13/L

2012. jún. 2. 23:45
 48/53 anonim ***** válasza:
Előző válaszoló előtt le a kalappal, ritka érett leányzó :)
2012. jún. 3. 00:00
 49/53 anonim ***** válasza:
Nehogy bedőlj neki!! 13 évesen így senki nem fogalmaz...titulus..ilyen szavakat egy 13 éves nem használ....
2012. jún. 3. 00:57
 50/53 anonim ***** válasza:
Miért nem használhatná (ráadásul kifogásolhatóan használta).
2012. jún. 3. 01:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!