Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai fiatalságból járnak könyvtárba?
Nincsenek barátaim, mert nem iszok alkoholt, más a lelki világom ( ami annyit jelent, hogy nekem vannak érzéseim és lelkem, nem úgy, mint a kortársaimnak), nem vagyok felszínes, míg az osztálytársaim és mindenki aki ebben a korban van, iszik, felszínes és nincsenek érzéseik. A suliban nem találok barátokat. Azt javasolták többen érettebbek és idősebb emberek, hogy járjak könyvtárba. Járnak még manapság könyvtárba a fiatalok? Arra gondoltam, hogy beiratkozom egy könyvtárba. Aki jár könyvtárba, az hasonlíthat rám? Van esély, hog ott találjak egy barátot? Eléggé kétségbe vagyok már ez miatt esve :(
17/F
ma 00:35
" Tegnap kinéztem az ablakon, és azon gondolkodtam, m lenne, ha ott jönnék éppen?"
Loool ez nagyon vicces :D ilyeneken én is szoktam gondolkozni :D
valóban.
ez inkább a mentális problémák kategóriába való kérdés.
a fickó padlógázzal megy a sztrádán és az autórádióban bemondják,hogy egy őrült sofőr a forgalommal szemben száguld.
erre a sofőr azt mondja-mit egy?MIND!
előitéletes vagy és általánosítasz
a nekünk is van lelkünk, érzéseink detto
nem azért nincsenek barátaid mert nem iszol alkoholt, hanem mert pl. más az érdeklődési köröd mint a többieknek,
továbbá a magatartásodból is látszik hogy gyerekes vagy
könyvtár pedig felejtős, inkább akkor egy szakkör, valamilyen sport, netán online pc játék vagy mit tudom én,
az ilyenekből lesz olyan,mint az a degenerált egyetemi lövöldöző.
te kis dühös,depis,antiszoc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!