Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A mai fiatalságból járnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai fiatalságból járnak könyvtárba?

Figyelt kérdés

Nincsenek barátaim, mert nem iszok alkoholt, más a lelki világom ( ami annyit jelent, hogy nekem vannak érzéseim és lelkem, nem úgy, mint a kortársaimnak), nem vagyok felszínes, míg az osztálytársaim és mindenki aki ebben a korban van, iszik, felszínes és nincsenek érzéseik. A suliban nem találok barátokat. Azt javasolták többen érettebbek és idősebb emberek, hogy járjak könyvtárba. Járnak még manapság könyvtárba a fiatalok? Arra gondoltam, hogy beiratkozom egy könyvtárba. Aki jár könyvtárba, az hasonlíthat rám? Van esély, hog ott találjak egy barátot? Eléggé kétségbe vagyok már ez miatt esve :(

17/F

2012. jún. 2. 00:20
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:

ma 00:35

" Tegnap kinéztem az ablakon, és azon gondolkodtam, m lenne, ha ott jönnék éppen?"

Loool ez nagyon vicces :D ilyeneken én is szoktam gondolkozni :D

2012. jún. 2. 00:54
 12/53 anonim ***** válasza:
És ezt miért a Szerelem,Szex kategóriába kellett írni...?
2012. jún. 2. 01:04
 13/53 anonim ***** válasza:

valóban.

ez inkább a mentális problémák kategóriába való kérdés.

2012. jún. 2. 01:10
 14/53 A kérdező kommentje:
Jah és ez is mutatja, hogy mennyi csicska él a világban! Aki rondább és gyengébb, annak nem adnak lehetőséget arra, hogy élvezzék az életet :(
2012. jún. 2. 01:17
 15/53 A kérdező kommentje:
Mert egyedül meg nem lehet élvezni az életet!
2012. jún. 2. 01:18
 16/53 anonim ***** válasza:

a fickó padlógázzal megy a sztrádán és az autórádióban bemondják,hogy egy őrült sofőr a forgalommal szemben száguld.

erre a sofőr azt mondja-mit egy?MIND!

2012. jún. 2. 01:29
 17/53 anonim ***** válasza:

előitéletes vagy és általánosítasz

a nekünk is van lelkünk, érzéseink detto

nem azért nincsenek barátaid mert nem iszol alkoholt, hanem mert pl. más az érdeklődési köröd mint a többieknek,

továbbá a magatartásodból is látszik hogy gyerekes vagy

könyvtár pedig felejtős, inkább akkor egy szakkör, valamilyen sport, netán online pc játék vagy mit tudom én,

2012. jún. 2. 01:30
 18/53 anonim ***** válasza:
ja lemaradt 18/F
2012. jún. 2. 01:31
 19/53 A kérdező kommentje:
Nem érdekel, a világ akkor is sza.r. És tizenéves kis alkoholista senki házikkal nem vagyok hajlandó szóba állni. Régebben lesza.rtam, hogy ki ivott alkoholt és ki nem és elég csúnyán ráfáztam. :(
2012. jún. 2. 01:32
 20/53 anonim ***** válasza:

az ilyenekből lesz olyan,mint az a degenerált egyetemi lövöldöző.

te kis dühös,depis,antiszoc.

2012. jún. 2. 01:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!