Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyáron járnak lányok könyvtárba?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy ott talán vannak nem ribanc lányok..ha egyáltalán még léteznek olyanok.2010. jún. 26. 09:57
1/30 anonim válasza:
Hát nem nagyon :D. Ha nyáron normális lányokat akarsz: Strand.
2/30 A kérdező kommentje:
de strandon csajozni elég bonyolult..:/
2010. jún. 26. 10:00
3/30 anonim válasza:
Persze hogy járnak, valahonnan ki kell hozni a Káma Szútrát.
4/30 anonim válasza:
Szerintem nem igazán, max. elvétve, tanulni. Ők meg szerintem nem arra vágynak, hogy pasizzanak:) Strandon pedig annyira nem bonyolult, szedj össze néhány havert, telepedjetek le hasonlóan csoportosan strandoló lányok mellé, és primitív módon néha találjátok el őket felfújhatós labdával:) ha kicsit is talpraesettek vagytok, innentől már elindul a beszélgetés, és hívjátok őket is labdázni v úszó versenyre v fagyizni. Ez csak játék, nem kell véresen komolyan venni, persze lehet belőle komoly is, de az sem nagy csalódás, ha kikosaraznak titeket, mert többen vagytok:) Ez a 14-18 korosztálynál működik rendszerint.
5/30 A kérdező kommentje:
×D
2010. jún. 26. 10:08
6/30 anonim válasza:
Fiúk járnak könyvtárba? Arra gondoltam, hogy ott talán nem f@sz pasik vannak, ha még léteznek ilyenek...
7/30 Beatrix17 válasza:
Miért van az,hogy ezen az oldalon minden himnemű ugy gondolja,nincsenek normális nők???Talán pont annyi normális nő van,mint normális férfi...
Amugy miért ne járnának könyvtárvba?Aki télen jár,nyáron is bemegy!!
8/30 A kérdező kommentje:
szerintem mindenki vágyik rá..
hát jah énis erre gondoltam..hát majd okozok valamit, így vagy úgy:)
2010. jún. 26. 10:10
9/30 A kérdező kommentje:
hát ritka mint a fehérholló...bárhová nézek csak ribancokat látni..:S
2010. jún. 26. 10:11
10/30 Beatrix17 válasza:
Sok ribanc van,ez tény!De nem kéne általánositani!Ha tényleg csak szar emberek lennének,és mindenki gyülölködve gondolna az ellenkező nem képviselőire,hogy lennének boldog párkapcsolatok,házasságok?Márpedig bármily hihetetlen,ilyenek vannak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!