Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan vagyunk egyedül a nyáron, és hanyagolnak minket a barátaink, vagy esetleg nincsenek is? =18f)
Barát, haver, ügyfél, rabszolga stb...Mit jelentenek ezek a szavak??? Mindennek van mértéke gondolom.
tőled függ, hogy egyedül vagy-e vagy sem. Ahhoz nagy rossz helyen kell lakni, hogy ne tőled függjön.
Szerintem igen. Én egész nyáron egyedül ülök itthon. Kapcsolatom nincs, és olyan barátaim sincsenek akikkel el lehetne menni ide-oda. Tehát vagy itthon vagyok, vagy nagyiméknál, de ott legalább nem vagyok egyedül.
14/L
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:46
Hát, ja én is ilyen vagyok.
Hát most én is sokat vagyok itthon... Ha gondoljátok írjatok.
F/18
Olyan nincs hogy hanyagolnak a barátaim. Az azzal egyenlő hogy én is hanyagolom őket.
Két közeli barátom van, onnantól pedig sok-sok haver. A barátokkal keressük egymást sokszor. Most is például szombatig megyünk az EFOTT-ra, Szolnokon, de utána lehet hogy megint egy hétig nem találkozunk majd.
Az ember szerintem megőrül és k*rva magányos is egyedül, ezért teszek azért hogy ne sikkadjanak el a nyári szünet alatt az emberi kapcsolataim. Annyi minimum mindig ember vagy idő legyen, amennyit igénylek.
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!