Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Sokan vagyunk egyedül a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokan vagyunk egyedül a nyáron, és hanyagolnak minket a barátaink, vagy esetleg nincsenek is? =18f)

Figyelt kérdés
2011. júl. 13. 13:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Forever in Darkness
2011. júl. 13. 14:27
 12/17 anonim ***** válasza:

Én is ilyen helyzetben vagyok. Sok barátom sosem volt, olyan pedig mostanság főleg nincs, akikkel lehetne mászkálni. :S :)

18/L

2011. júl. 13. 17:41
 13/17 A kérdező kommentje:
utolsó válaszoló: Volna kedved beszélgetni? Ha igen, küldj egy privi üzit.
2011. júl. 13. 20:29
 14/17 anonim ***** válasza:

Persze, szívesen beszélgetnék Veled!:)

Nyugodtan írhatsz Te is!:))

2011. júl. 13. 21:12
 15/17 anonim ***** válasza:

Pont ez a problémám :)

Ráadásul az én barátaim messze laknak, nyáron még MSN-en, egyéb helyeken se lehet beszélni velük nagyon, mindenki nyaral, stb... Minden nyár így telik, kicsit rossz.

Amúgy is nagyon ritkán tudunk találkozni, de hogy még beszélni se tudok velük/vele.. :(

2011. júl. 15. 02:50
 16/17 anonim ***** válasza:

barátaim meg haverjaim vannak én egy lányt szeretnék magam mellé akit szerethetek és akihez odabújhatok

25/f

2011. júl. 15. 02:55
 17/17 anonim ***** válasza:
Én is itthon rohadok, még nincs nyárimunka. Nekem is írhattok, ha akartok...
2011. júl. 15. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!