Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyáron járnak lányok könyvtárba?
Hát most nem nagyon van strandolós idő..
De biztosan járnak, vannak még olyanok, akik olvasnak. És attól, hogy elolvasnak néhány könyvet, az nem azt jelenti, hogy nem szórakoznak. :D
Úgy gondolom nem tartozom a ribi lányok körébe
Nem járok könyvtárba.. és ha pasit kellene keresnem, bizony nekem sem jutna eszembe semmi, hogy hol lehetne ismerkedni, csak a net vagy a baráti körben kérdezősködni, hogy ki tud egy helyes társnak valót..
Korod???XDhátt nem igazán...általában moziba vannak mostanság normálisakXDszerintem
13/L
Persze, hogy járnak!
Én is elmegyek néha, nem vagyok stréber, ribanc meg végképp nem. Bár, szerintem normális pasit nehezebb találni, mint normális csajt. :)
14:41
17
hát az nem igazán jó×D ott hogy ismerkedem?xd
én nem tartom magam rib@ncnak, söt elég normális vagyok, de a könyvtárat nagy ivben elkerülöm, mert dög unalom hely :D én személy szerint kondiba járok futni és szaunázni
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!