Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyáron járnak lányok könyvtárba?
14:41...vagyok:)
mért???múltkor egysrác beült mellém és nem volt rossz:) néha össze néztünk meg minden de én nem akartam semmit szóval nem kezdeményeztem....:)am könyvtár tényleg nem jó helyXDvárj van eg yötletem...LOastábor h avalami jót fogsz ki szép lányokkal...én tavaly voltam és egy srác volt+8 lányXD 1 hétig egyszobáman...:DXDez ilyen western tábor nem olyan csicska angolos:)(tudom hoyg nem vágjátok mi a különbség de a weskó jobb:D)szal ha tényleg mindent megtennél ez ügyben...:palamlovastanya.fw.hu
14:41: összeakarsz jönni a sráccalmi?xD
Szerintem ediig a strand a legjobb!(:
Igen. Én legalábbis járok. És nem vagyok ribanc, se stréber.
15/L
Én nem szoktam könyvtárba járni, én otthon olvasgatom a könyveimet.. főleg ebben az időben :)
De szerintem strand a legjobb, én is oda fogok menni,ha javul egy kicsit az idő. :)) Barátnőkkel nincs is jobb.:D
14/L
19:13
de ott nem lehet beszélgetni meg ilyesmi az nem jó..
megnéztem a honlapot..
'Ez a cím tiltva van
Ez a cím olyan hálózati portot használ, amelyet általában a webböngészéstől eltérő célra szoktak használni. A Firefox megszakította ezt a lekérést az Ön védelme érdekében.'
jah rosszul írtad a címet..de feltalálom én magamxd beírtam gugléba aztán kiadta a normális honlapot..
egyrészt 300 kilométerre lakom aztán még ha el is mennék megismrek egy szimipi csajt elég problémás lenne találkozni:D
másrészt meg hát jó annak akinek ennyi pénze van..kábé 2 hete ki sem mozdultam sehova mert 1 ftom sincsen:/
19:13
Dehogynem!!!vagyestleg belesúgod a fülébe hogy adja meg az msnjét vagy nem tom milyétXD :Dpénz nélkül buszokon lehet vag ynem tom más ötletem nincsXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!