Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai fiatalságból járnak könyvtárba?
Nincsenek barátaim, mert nem iszok alkoholt, más a lelki világom ( ami annyit jelent, hogy nekem vannak érzéseim és lelkem, nem úgy, mint a kortársaimnak), nem vagyok felszínes, míg az osztálytársaim és mindenki aki ebben a korban van, iszik, felszínes és nincsenek érzéseik. A suliban nem találok barátokat. Azt javasolták többen érettebbek és idősebb emberek, hogy járjak könyvtárba. Járnak még manapság könyvtárba a fiatalok? Arra gondoltam, hogy beiratkozom egy könyvtárba. Aki jár könyvtárba, az hasonlíthat rám? Van esély, hog ott találjak egy barátot? Eléggé kétségbe vagyok már ez miatt esve :(
17/F
ezzel a hozzáállással nem lesz barátod
egyébként kifejtenéd hogyan fáztál rá az "alkoholista" ismerőseiddel
ja bocs.
te a könyvtárban fogsz lövöldözni,nem az egyetemen.
légyszi ne az újpesti könyvtárban csináld!
Én az előbb még próbáltam neked segíteni, de azóta a válaszaiddal elrúgtad a pöttyöst.
24 éves vagyok, 16 éves korom óta rendszeresen járok társaságba, és nem vagyok absztinens. Jah, bocs, elfelejtettem, hogy ezt a szót nem ismered, lefordítom neked: szeretem a sört.
Nem vagyok felszínes, nem általánosítok, nem ítéltelek meg az első mondatod után, kivártam, amíg elhangzik 5-6 káromkodás, és fenyegetés. Jah, és lelkem is van, képes vagyok szeretni. 16 és 20 évesen is képes voltam, pedig akkor sem ittam kevesebbet.
Egyáltalán nem értem, hogy mi a gond azzal, ha valaki szeret leülni a haverokkal, és meginni egy-két sört. Nem alkoholizmusról beszélek, nem arról, hogy minden péntek este össze kell hányni a főteret. Hanem arról, hogy beülök a barátaimmal valahová, és ha elmúlt este hat, akkor nyilván nem kávét fogok inni (az egyetem alatt ez nyilván korábbanra, rendszerint délre tolódott, de egyszer mindenki felnő...).
24/N
Hagyjatok már békén! :'(
Úgy fáztam rá, hogy 1x elmentem egy iskolai buliba és ott mindenki kedves volt velem, elég barátkozósnak tűntek. De mikor másnap suliba mentünk, ugyanolyan undok volt velem mindenki. Később világosítottak fel, hogy csak részegek vtak és játszottak velem. Ez nem egy ráfázás, ink. egy érzelmi megrázkóódtatás. Nagyon örültem, hogy végre lehetnek barátaim, de csak egy vicc volt a részükről az egész. Na ezért utálom az alkoholistákat. Meg akik már most ebben a korban ennyit isznak, mi lesz később? Mindegyik drogelvonóban fog kikötni. Am. meg nem az alkohollal van a legnagyobb problémám, hanem azzal, hogy nem fogadnak be és nem adnak lehetőséget arra, hogy jól érezzem magam. Ez azért elég fájó. De ezt itt úgy se érti meg senki sem! Na lehet szidni. Én egy nagy szemét állat vagyok mindenki szemébe! Pedig csak egy barátot szeretnék! :'(
Az alkoholt hogy hoztad össze a drogelvonóval???
Na de mondok neked valamit, és ezt próbáljad meg felfogni azzal a 128 bites agyaddal: Amíg ilyen vagy, addig egyedül leszel, és ha elég makacs vagy ezt belátni, akkor egyedül fogsz meghalni. Tetszik vagy nem ez így van. Aztán érezheted magad különbenek, hogy te nem iszol alkoholt meg nem beszélsz olyan emberekkel akik isznak, meg szar a világ satöbbi, az egésznek egyetlen vesztese van, és az gondolom tudod ki...Megértem az iskolád összes tanulóját, hogy nem akarnak veled barátkozni, én sem akarnék, és ez nem kinézetfüggö, hiszen fingom nincs róla hogy nézel ki.
Tipp: Majd meglátod mekkora gáz lesz ha elmész egyetemre, és amíg a többiek élvezik az életet, és tonnaszámra van csajuk, neked még egy beszélgetöpartnerre sem futja.
Amekkora notorius egy f*szkalap vagy nem csodálkoznékm, ha ugyanezzel a kérdéssel találkoznék 5 év múlva is, mert nem értesz a szóból szerintem...
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!