Mi lesz ebből az alkoholista fiatalságból?
Figyelt kérdés
(remélem, megfelelő a topic)
16 éves vagyok, és teljesen felidegesítettem magam. Hogyan lehetnek ilyen buták a mai fiatalok, hogy agyba, főbe alkoholt fogyasztanak? Mi lesz velük? Hogyan lesz így munkájuk?
Bevallom, én is ittam már nem is egyszer, de hála a megfelelő szülői nevelésnek, rájöttem, hogy ez nem normális dolog. Szeretnék sok mindent elérni az életben, és úgy gondolom, ez nem megoldás, hogy agyba-főbe járnak a kocsmába és azzal hencegnek, hogy mennyire részegek.
Ti mit gondoltok erről? Túl konzervatív vagyok, és a partykurv.kból/alfahímekből tényleg lehet még valami?
2012. jún. 1. 22:15
1/14 anonim válasza:
Te kicsit el vagy tèvedve.attòl,hogy hètvègèn bulizik valaki a hèt többi napjàn dolgozhat tanulhat stb.erènyövre is köteleznèl?
2/14 A kérdező kommentje:
Bulizás, meg bulizás között is van különbség. Általános iskolai kiváló/jó tanuló osztálytársaimnak egyre jobban romlik az iskolai teljesítményük. Én ezt a hétvégi ivászatnak tudom be. Ez abnormális.
2012. jún. 1. 22:28
3/14 anonim válasza:
5 èves volt a közèpsulim,az elsö kettöt vègigittam,3as àtlagom volt.aztàn megkomolyodtam,èrettsègim szìnötös lett.
4/14 A kérdező kommentje:
Gratulálok! :) Akkor csak nem veszett el minden.
2012. jún. 1. 22:42
5/14 anonim válasza:
èlj ùgy,ahogy neked jò,ne foglalkozz màsokkal.ha te nem akarsz inni ne igyàl.mindenki maga dönti el.
6/14 anonim válasza:
Kedves Kérdező, én teljesen egyetértek Veled! Szerintem lehet bulizni alkohol nélkül is. Aki csak alkohollal tudja jól érezni magát, az alkoholista.
7/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Megkerdezhetem a korotokat?
2012. jún. 2. 11:54
9/14 anonim válasza:
Az összes többi vàlaszt èn ìrtam.20èves làny vagyok
10/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2012. jún. 2. 15:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!