Én most alkoholista vagyok? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Három évvel ezelőtt mély ponton volt az életem, és volt hogy ittam, nem minden nap, csak alkalmanként, de akkor jócskán. Egyszer csak azon kaptam magam, hogy kívánom az italt, és alig várom hogy igyak. Buliba, összejöveteleken, vagy csak itthon. Aztán rájöttem, hogy rossz úton járok és letettem a poharat. Azóta van egy 9 hónapos fiam, és két és fél éve nem ittam egy kortyot sem. De még most is gyakran eszembe jut milyen jó lenne alaposan felönteni a garatra. Persze nem fogom meg tenni, mert tudom hogy felelősséggel tartozom a fiam iránt. Akkor most alkoholista lennék, vagy csak egy ember aki megbotlot, de talpra állt?2012. máj. 14. 16:41
1/3 anonim válasza:
Szerintem te nem vagy alkoholista, viszont azt nagyon ügyesen felismerted, hogy neked az alkohol gyenge pont, és vigyáznod kell vele, mert hajlamos vagy a függőségre. Szóval gratulálok, nem mindenki képes arra, hogy időben felismerje, hogy baj lehet, és változtasson is.
2/3 A kérdező kommentje:
A fiamnak élek és nem követném el azt a hatalmas hibát, hogy inni kezdjek és ezért elveszítsem.
2012. máj. 14. 16:50
3/3 anonim válasza:
Eszedbe is fog még jutni...minden függőségnél így van,de te ezt kordában tudod tartani.Jó lenne ha annyi akaraterőm lenne,mint neked:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!