Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves férfiak! Szoktatok könyvtárba járni?
Régebben szerettem bulizni, de elegem lett az ott "ismerkedő" pasikból, a hangulatból. Mostanában gyakran járok könyvtárba, mindig is szerettem olvasni. Van, amikor 1-1,5 órát is maradok, ha jó könyveket találok.
Van olyan fiú/férfi itt, aki szeret olvasni, és néha-néha ellátogat egy könyvtárba? Természetesen ismerkedés céljából kérdezem, hogy van-e esélye annak, hogy ott találok valakit magamnak. Komolyabb kapcsolatra, persze.
van esélyed rá,sokan szokta járni
20F
én meg ki vagyok tiltva a könyvtárból mert nem vittem vissza a könyveket mert elhagytam ..de nem bánom amúgy se szeretek oda járni!
:)
Sokan járunk oda. :)
Az RTL Klub-nak és a többi, rendkívül színvonalas adónak hála, rászoktunk az olvasásra. :)
És azt gondolom, örömmel ismernénk meg ott egy kedves, okos lányt.
Én járok, de nem igazán szeretem. Imádok olvasni, de itthon, a saját könyveimből.
Év közben, szorgalmi és vizsgaidőszakban gyakran járok, de én például 2-3 könyvtárba is be vagyok regisztrálva. Vannak csajok, de nekem nem tűnt még fel, hogy ott lehetne ismerkedni. Igazából ide tanulni járunk,járnak sokan, és az egy csendes foglalkozás. Az első év után nekem ez jött le, bár még változhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!