Férfiak mennyire szoktak kozmetikushoz járni? Hogyan történik egy férfi arckezelés?
21 éves vagyok, ha ez számít, az arcbőröm ilyenkor piros meg picit hámlik, néha pattanásos.
Mit csinálna a kozmetikus? Hogyan néz ki a kozmetika, azaz közben jönnek mennek az emberek a szoliba meg műkörmöshöz vagy hogy? Ha elmegyek egyszer, akkor mikor kell legközelebb menni, vagy már egy alkalom is ér vmit?
Ja és végül h tudtok-e Bp-n olyan kozmetikát ahova mehetnek férfiak is, és jó. Tudom google van sok, csak azokról nincs vélemény, meg ilyenek.
Szia!
Nálam így zajlik: megjön a vendég, leül a kezelőszékbe, teszek rá kendőt, hogy a ruhája ne legyen krémes, szoktam tenni még fejpántot is, hogy a hajat is megóvja (főleg hosszabb hajú férfiaknál). Letisztítom az arcát a bőrének megfelelő arctejjel, tonikkal és radírral, majd teszek fel egy krémet, amitől könnyebben felpuhul a bőr, és jön a gőzölés. Ez 10 perc, utána jön a tisztítás. Ez egyénenként függ, hogy mennyi időbe telik. Ha ennek vége, fertőtlenítő tonikkal áttörlöm a bőrt, majd jön a pakolás, szintén bőrtípusnak megfelelő összehúzó-tápláló. Ez 20 percig van az arcon, majd lemosom, és ha kér a vendég masszázst, akkor az következik, ha nem, akkor csak átkrémezem a bőrét.
Mivel én egyedül vagyok az üzletben (körmös is én vagyok) egyszerre csak egy vendég van nálam, nincs ki-be járkálás.
Bőrtípustól függ, hogy milyen időközönként kell járni. Fiatalabb (tini) korban havonta, később általában elég kéthavonta is járni. Egy alkalom után is látható a változás, főleg, ha pattanásos, mitesszeres valakinek a bőre.
Sziasztok.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Így első kézből tudhattam meg hogyan is zajlik ez :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!