Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok szerintetek mennyi eselye van egy olyan fiunak baratnot talalni aki nem dicsekedhet ferfi modell alakkal, de tudja hogy kell egy not kenyesztetni es a kedveben jarni, roviden az az igazi gondoskodo tipus?
ma 10:04
Valamilyen szinten igazad van, mert én is olyan vagyok, mint a kérdező, viszont ez hosszú távon nem működik, néha gonosznak, lekezelőnek kell lennem, még ha ez nem is én vagyok, mert különben nem tudnék megtartani egy barátnőt sem.
Most azért boldognak mondhatom magam, viszont most is néha el kell játszanom az érdektelent, a 'sértődöttet' mert különben nem lennék elég tökös...
Most mellékesen arra hogy magyarázza meg. Ez pont egy olyan dolog amit nem feltétlen lehet megmagyarázni, szóval nehéz szavakba önteni na. Meg ez nem valami irányított folyamat hogy "na most beleszeretek ebbe a csajba", magától jön.
Másfelől nem hiszem, hogy minden férfi akinek felesége/barátnője van, tökéletes testű egyébként is mindenikek más jön be ugye. Szóval feltételezem van esélyed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!