Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek templomba vagy könyvtárba lehet normális barátnőt találni?
Szerintem ezek nem igazán mérvadók. Legalábbis nekem 2 olyan templomba járós lányt is volt "szerencsém" megismernem, akik gusztustalan, álszent dögök. (van mit meggyónniuk :))
Nem biztos, hogy aki nem beképzelt meg bunkó, az már egyből könyvtárakban meg templomokban lebzsel.
egyik helyre sem ismerkedés céljából mennek...
de talán inkább könyvtár. Majd én is ott próbálok. Te melyik könyvtárba? :DD
L/16
Na előzőből kiindulva, nekem nem volt személyesen szerencsém ilyen lányokhoz. De néha-néha elmegyek templomba most halottak napján voltam. És nem is egy hanem legalább 3 olyan lányt láttam akik azon kívül hogy tokéletesek lennének bizonyos hivatásra, legalább templomba felöltözhettek volna normálisan.
Akkor már inkább a könyvtár, mert olvasás feltételezi az intelligencia meglétét.
Figyelj. Templomba nem dumálni jár az ember, csöndben meg elég nehéz barátkozni, arról nem is beszélve, hogy a korosztályodból aki templomba jár az 99%-ban rá van kényszerítve, tehát utál ott lenni.
Könyvtárba szintén nem beszélgetni jár az ember, nem is lehet, mivel egy könyvtárban illik csöndben lenni. Ráadásul erre is igaz az, hogy kevés korodbeli jár oda, max netezni mennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!