Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék Debrecenben normális lányokkal ismerkedni?
Figyelt kérdés
2011. nov. 13. 16:52
1/9 anonim válasza:
ki tudja...ezt nem lehet előre megmondani, lehet, hogy csak úgy belefutsz egy csajba aki tetszik, és senki nem mondta meg,hogy hol találod
3/9 A kérdező kommentje:
normális alatt azt értem,hogy nem buta, párját megcsaló, beképzelt, öntelt pics@
2011. nov. 13. 17:04
4/9 Tojásrántotta válasza:
Debrecenben?Na ne vicceljünk már, ott esélyed sincs rá..
5/9 A kérdező kommentje:
ma 17:10
De komolyan, valami hasznos infó kéne! -.-
2011. nov. 13. 17:11
6/9 A kérdező kommentje:
Elegem van a sok csalódásból!
2011. nov. 13. 17:20
7/9 anonim válasza:
én is itt lakok, és sajna szinte sehol :D
8/9 anonim válasza:
Én Debrecenbe járok középsuliba,és a környékén lakok,és sztem normális is vagyok...:D
Az is biztos,h bitch-ekben itt nincs hiány...:D
Egyébként minél jobban akarod,h legyen,annál később lesz,hidd el.:S Nem kell keresgélni,majd jön,amikor jönnie kell,és azért,h legyen,ne add le a szintet.:)
9/9 anonim válasza:
Szerintem se görcsöljetek, mert minél jobban akarod, annál jobban nem lesz. Váratlanul fog jönni. :)
Vigasztalásképpen: Én több, mint egy éve vagyok egyedül, mert az a tapasztalatom, hogy minden srác csak a külsőségekre megy és megelégszenek annyival, ha egy lány tetszik nekik, megismerni már alig akarják. Pff! De én se adom fel, jön az majd, ha jönnie kell :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!