Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A mai fiatalságból járnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai fiatalságból járnak könyvtárba?

Figyelt kérdés

Nincsenek barátaim, mert nem iszok alkoholt, más a lelki világom ( ami annyit jelent, hogy nekem vannak érzéseim és lelkem, nem úgy, mint a kortársaimnak), nem vagyok felszínes, míg az osztálytársaim és mindenki aki ebben a korban van, iszik, felszínes és nincsenek érzéseik. A suliban nem találok barátokat. Azt javasolták többen érettebbek és idősebb emberek, hogy járjak könyvtárba. Járnak még manapság könyvtárba a fiatalok? Arra gondoltam, hogy beiratkozom egy könyvtárba. Aki jár könyvtárba, az hasonlíthat rám? Van esély, hog ott találjak egy barátot? Eléggé kétségbe vagyok már ez miatt esve :(

17/F

2012. jún. 2. 00:20
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
Ja előző vagyok: Még jó hogy nem lesz barátja, de ilyenek nekem se kellettek a középsuliban. Nem sok ember vesz most se körül, de azok igaz barátok! Kérdező, meg fogod találni te is ezeket az embereket. Ja nem vagyok randa mégmielőtt rám fognátok, hogy csak azért nincs sok barátom. Kifejezetten szép vagyok. Ennyi.
2012. jún. 2. 09:15
 32/53 anonim ***** válasza:
Megint előző vagyok xD Mit ér 10 barát, ha mindegyik üres, és szétfutnak, ha borul a bili?
2012. jún. 2. 09:16
 33/53 anonim ***** válasza:

ma 09:06: nem gáz könyvtárba járni, nem is mondta senki

valaki kifejtené mitől lesz az alkoholista aki hétvégén elmegy buliba és nem tudja hol a határ!!!

amúgy a fent említett lélektelen, érzések nélküli, felszínes emberek is járnak könyvtárba

egyébként azért felszínesek mert nem barátkoznak veled?

2012. jún. 2. 10:21
 34/53 anonim ***** válasza:

Annyira bírom hogy minden egyes tini ugyanazt gondolja:

"Én több vagyok, mint a többiek".

Aztán felnőnek, és rájönnek, hogy hoppá, mégse, pont ugyanolyan vagyok, mint a többiek.

Visszatérve, tényleg gyökér vagy. Már nem azért, de én is ronda voltam 15 éves koromig nagyjából, olyan, akire rá se néztek a csajok. Mit csináltam? VÁLTOZTATTAM! és kapcsolatfüggő lettem, azóta nem volt olyan, hogy 2 hónapnál tovább szingli legyek.

Visszakanyarodva, változtattam. Megmaradt sok tulajdonságom, amit annak a korszakomnak köszönhetek, például az, hogy tömegiszonyom van, és félénk vagyok, én is utáltam a világot, mert nem fogadtak el, de hé ember, gondolj már bele, te se szívesen barátkoznál egy dawn kórossal (már bocsánat mindenkitől, de legyünk őszinték), hacsak nem szánalomból? Azt, hogy vannak-e barátaid, nem az ital mennyisége fogja eldönteni. Nekem voltak, habár a múltam miatt csak kevés embert engedtem közel magamhoz annyira, hogy legjobb barátok lehessenek, és nem voltam egy nagy ivós, de hé, most is szívesen elmennék bulizni egyet!

2012. jún. 2. 10:22
 35/53 anonim ***** válasza:
100%
2012. jún. 2. 11:03
 36/53 anonim ***** válasza:

Hagyjátok már...

Egyáltalán nem kötelező válaszolni a kérdésre, ha nem szimpatikus a kérdező. De az a durva hogy még csak nem is arra válaszoltok. Itt építitek tovább a vitát. Na ez a baj az emberekkel... imádják másokon kiélni magukat,lehetőleg olyanon akit már alapjáraton is tömegesen csesztetnek, és amint van rá lehetőség habzó szájjal futnak és nekiesnek. És élvezik ám legbelül...

Hagyjátok rá...

2012. jún. 2. 13:14
 37/53 anonim ***** válasza:

36

Az jobb lenne, ha hazudnánk neki? Ha azt mondanánk, hogy a világgal van gond, és nem vele?

1-2 év múlva ha szándékozik változtatni, akkor rájön, hogy teljesen igazunk van. Ha nem, továbbra is a világot fogja hibáztatni, és keseregni.

2012. jún. 2. 13:18
 38/53 anonim ***** válasza:

Nem kell neki semmit mondani. Legalábbis nem így. Nézd vissza miket írtatok neki. Szerinted ETTŐL változni fog a véleménye??? Inkább erősítitek benne. Állítólag ti nektek nagyon jó emberi kapcsolataitok vannak. Még se tudjátok hogyan kell kezelni az embereket?!

Ezek után senki ne mondja, hogy csak is a kérdezővel van itt a baj. Neki is van bőven a gond a hozzáállásával,igen. De mit csodálkoztok?? Nézzetek már kicsit magatokba. Ha már a mai világra összességében nem tudtak objektívan nézni.

2012. jún. 2. 13:26
 39/53 anonim ***** válasza:

Én írtam a 34-es választ. Szerintem abból leszűrhető, hogy utalok arra, hogy változtasson.

De visszakanyarodva, 15 éves korom óta kapcsolatfüggő lettem (jelenleg 20 vagyok), és mivel egészen addig ugyanaz volt a problémám, mint a srácnak, így szociálisan fejletlen voltam, és jelenleg is fér rám sok változtatás. Gyökér voltam én is.

Pontosan emiatt a legtöbb esetben nem én, hanem a lány szakított velem, és a tapasztalatlanságom miatt nagyon rosszul éltem meg ezeket, kemények voltak, fájdalmasak. De tudod mi van most? Már ezt sokkal könnyebben tudom kezelni, nem kerülök a padlóra ha megtörténik, jó hatással volt rám.

Szóval a keményebb módszer sokkal célravezetőbb, még akkor is, ha kegyetlenebbnek tűnik.

2012. jún. 2. 13:34
 40/53 anonim ***** válasza:
A mondandóm lényege az lett volna, hogy semmivel sincs nektek jobban igazatok mint a kérdezőnek. Akkor miért és kéne neki 180 fokos fordulatot venni? Inkább csak meg kéne tanulnia, milyen emberhez hogyan kell hozzáállni, kivel kell foglalkozni és kivel nem, és kit mennyire szabad közel engednie magához.
2012. jún. 2. 13:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!