Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Heteroszexualitásba belefér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Heteroszexualitásba belefér még egy másik fiúval (aki szintúgy érzékeny természetü, és lányos) egy csók? Mély barátságban?

Figyelt kérdés

És fiatalok között persze. kisgimisek közöt!

Légyszí, ha lehet akkor ne piszkálódjatok, egy normális választ szeretnék kapni.

f

2012. márc. 15. 21:11
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/123 A kérdező kommentje:
akkor mi a lényeges ebben a témában? hiszen a testiség = szexualitás....
2012. ápr. 22. 19:55
 62/123 mus musculus ***** válasza:
100%
És pont ezért mondják, hogy egy csók beszédesebb egy aktusnál. Azt szívvel-lélekkel szokás adni, érzelemből, nemcsak a fizikális élvezet miatt.
2012. ápr. 22. 19:55
 63/123 mus musculus ***** válasza:
100%
Csak huszadjára pofázom el, hogy az érzelmek...
2012. ápr. 22. 19:56
 64/123 anonim ***** válasza:
100%
Voltam én már őrülten szerelmes anélkül, hogy eszembe jutott volna az imádottam nemi szerve. Nem jutottunk el odáig.
2012. ápr. 22. 19:57
 65/123 anonim ***** válasza:
100%
Ha heteroszexuális vagyok, nem bizsergek egy másik nőtől, bármennyire is kedvelem. Még ha képes is lennék szájon csókolni, nem váltana ki hevesebb reakciót, mintha egy tárgyat kóstolgatnék.
2012. ápr. 22. 20:01
 66/123 A kérdező kommentje:
83% te pont hogy nő vagy, ezért tudsz valakit is szeretni így, a fiúk nemtudnak... amúgy jó lehet van benne szeretet a csókban, de az csak baráti. közeli baráti. nem tudom lehet ezért nem érted mert sosem volt még egy olyan nagyon közeli best barátod, aki kedves, aranyos volna, és nem az a nagyszályú emberféleség. szal... sztem még mindig nekem van iagazam
2012. ápr. 22. 20:05
 67/123 mus musculus ***** válasza:
100%
Képzeld el, vannak barátaim, kedvesek, aranyosak is az én szemszögemből, különben nem nevezném őket a barátaimnak és az egymás iránti "szexualitásunk" egy-egy ölelésben merül ki kb. félévente, úgyhogy ezt nem fogod bemagyarázni nekem. Barátság és szerelem teljesen másfajta érzés, az egyik nem enyhült formája a másiknak. Te vagy az, aki nem ért semmit, akinek nem jut el az agyáig a különbség. Talán egyszer megtapasztalod, milyen érzés barátként tekinteni valakire, akkor majd visszatérhetünk erre a témára.
2012. ápr. 22. 20:13
 68/123 A kérdező kommentje:
és miért gondolod hogy nem barátként tekintek rá? a szerelem7 vele akarsz ágybabújni, kívános a nemiszervét, gyereket akarsz vele, meg családot, stb... hát én ha arra gondolok hogy vele család, vagy gyerek, hát kiráz a hideg. de amúgy ha arra gondolok hogy pel átölelve megnézzünk egy jó kis filmet, akkor aztmondom oké, már alig várom. mert cuki. ennyi. és ő szerinte én is az vok. hidd el vannak ilyen méj barátságok. majd rájössz te is egyszer.
2012. ápr. 22. 20:17
 69/123 anonim ***** válasza:
100%
A barátság = sok közös van bennünk, jókat beszélgetünk, de elborzadnék, ha romantikus gesztusokat tenne nekem, vagy megtudnám, hogy testi izgalmat érez az érintésemtől.
2012. ápr. 22. 20:25
 70/123 mus musculus ***** válasza:
100%
Azért gondolom, mert a smárolás még mindig a szerelmesek szokása, a szerelem pedig elsősorban LELKI eredetű dolog, a szex különválasztható tőle, nem véletlen van igény a prostituáltakra. Te csak büszkeségből képtelen vagy belátni ezt, fáj neked a benned lappangó keserű igazság. Ha nem fordult volna meg benned valahol mélyen, hogy ez nem egészen normális, a kérdés sem született volna meg. Felesleges nyugtatnod magad, sokkal kényelmesebb az élet tiszta fejjel. A baráti kapcsolataimról pedig ne akarj véleményt fejteni, szerintem eléggé elmélyültek lehetnek, ha már együtt nőttem fel a tápláltakkal, velük éltem át mindent, osztoztam velük minden örömömön és bánatomon, kölcsönösen.
2012. ápr. 22. 20:25
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!