Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heteroszexualitásba belefér még egy másik fiúval (aki szintúgy érzékeny természetü, és lányos) egy csók? Mély barátságban?
És fiatalok között persze. kisgimisek közöt!
Légyszí, ha lehet akkor ne piszkálódjatok, egy normális választ szeretnék kapni.
f
értem, de én nem akarok erről beszélni nekik. és nem értenék meg. én sem értem:S amőgy aki normális lehet családja gyerekei, és akinek ez van az álltal
ában tovább is él. és orokíti a dns ét. és minden nqagy ember, pl akit nagyon tisztelek, és asztem jófej volt, einstein is heterio volt...
Várj, miből gondolod, hogy Einstein hetero volt? Ejtett erről szót valaha? Egyszerűen nem a szexualitásáról híresült el, szerintem a kutyát sem érdekelte soha.
Amúgy ott van Freddie Mercury vagy Elton John, ők csőmelegek, mégis csípik őket.
http://www.youtube.com/watch?v=bzC8h0Lma0I&feature=BFa&list=..
És utálta a zoknikat. Végy példát róla és járj mezítláb:P
A családalapítást meg Neil Patrick Harris is megoldotta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!