Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Heteroszexualitásba belefér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Heteroszexualitásba belefér még egy másik fiúval (aki szintúgy érzékeny természetü, és lányos) egy csók? Mély barátságban?

Figyelt kérdés

És fiatalok között persze. kisgimisek közöt!

Légyszí, ha lehet akkor ne piszkálódjatok, egy normális választ szeretnék kapni.

f

2012. márc. 15. 21:11
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 101/123 A kérdező kommentje:
hány éves vagy? am a kamasz az az aki fejlődik, de utálom ezt a szót, neharagudj, de ronda. akkor inkább legyen tini, oké? az aranyosabb =^.^=
2012. ápr. 22. 22:58
 102/123 A kérdező kommentje:
81%, értettem. igazad van, nah. lehet van bennem hajlam. mert ha belegondolok, végülis az ölelés jólesik. de már magam sem tudom. elegem van... de nem akarom ezt. baromira nem akarom. nem akarok egy beteg, fogyatékos, nem igazi ember lenni.... valami torszülött vok. úgy értzem
2012. ápr. 22. 23:00
 103/123 anonim ***** válasza:
100%
Ez legyen a legnagyobb hibád, és szívesen cserélek veled.
2012. ápr. 22. 23:02
 104/123 mus musculus ***** válasza:
100%
Jézusom, ne ostorozd már magad! Megmondom őszintén, rühellem a konzervatív nevelési módszert és az azzal élő szülőket, soha nem vágtam, miért jó nekik ha kárt okozhatnak a saját csemetéjük fejlődésében. Gondolj bele, mivel vagy te kevesebb az úgynevezett normális embernél? Ő többre képes nálad? Szervesebb része a társadalomnak, mint te? Több embert tud boldoggá tenni? Tehetségesebb? Kompetensebb? Naná, hogy nem! Az, hogy meleg/biszex vagy, nem jelent egyebet, minthogy meleg/biszex vagy. Ez semmi más tulajdonságodra nincs befolyással, nem tesz téged rosszabb, értéktelenebb emberré. Ezt kéne megértetni az őseiddel is.
2012. ápr. 22. 23:07
 105/123 A kérdező kommentje:

értem, de én nem akarok erről beszélni nekik. és nem értenék meg. én sem értem:S amőgy aki normális lehet családja gyerekei, és akinek ez van az álltal

ában tovább is él. és orokíti a dns ét. és minden nqagy ember, pl akit nagyon tisztelek, és asztem jófej volt, einstein is heterio volt...

2012. ápr. 22. 23:11
 106/123 mus musculus ***** válasza:
Én viszont most lelépek, holnap korán kell kelnem. Benézek majd délután, szebb jövőt (ahogy az okosok mondják) mindenkinek!
2012. ápr. 22. 23:12
 107/123 A kérdező kommentje:
neked is szebb jövőt, a családom is nagy jobbikos:) am, énis megyek mert már irni sem tok. szia =^.^=
2012. ápr. 22. 23:14
 108/123 mus musculus ***** válasza:
100%

Várj, miből gondolod, hogy Einstein hetero volt? Ejtett erről szót valaha? Egyszerűen nem a szexualitásáról híresült el, szerintem a kutyát sem érdekelte soha.

Amúgy ott van Freddie Mercury vagy Elton John, ők csőmelegek, mégis csípik őket.

2012. ápr. 22. 23:15
 109/123 mus musculus ***** válasza:
Na, viszlát holnap!:D
2012. ápr. 22. 23:15
 110/123 anonim ***** válasza:
100%

http://www.youtube.com/watch?v=bzC8h0Lma0I&feature=BFa&list=..

És utálta a zoknikat. Végy példát róla és járj mezítláb:P

A családalapítást meg Neil Patrick Harris is megoldotta.

2012. ápr. 22. 23:17
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!