Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heteroszexualitásba belefér még egy másik fiúval (aki szintúgy érzékeny természetü, és lányos) egy csók? Mély barátságban?
Figyelt kérdés
És fiatalok között persze. kisgimisek közöt!
Légyszí, ha lehet akkor ne piszkálódjatok, egy normális választ szeretnék kapni.
f
2012. márc. 15. 21:11
51/123 A kérdező kommentje:
81% ez csak izgalom.
2012. ápr. 22. 19:39
52/123 anonim válasza:
Jó, akkor biszexuálisok vagytok.
53/123 anonim válasza:
Ha feláll, az nem libidó, csak szimpátia.
54/123 A kérdező kommentje:
Nem áll fel, és nem vagyunk biszexex nem tudom miért nem lehet megérteni, hogy heterók vagyunk?
2012. ápr. 22. 19:46
55/123 anonim válasza:
Gondoltam, én is beszállok egy lehetetlen definícióval. A házunk emeletes és kertes, de ettől még egy másfél szobás panellakás.
56/123 mus musculus válasza:
"pl. nézd a seggét, mekkora:D vagy dejó cucca van, jól néz ki. szép a haja, az arca, stb"
Nem akarok kötekedőnek tűnni, de ez inkább kritikaszagú, amit nők szokása egymásról alkotni. A férfiak csak odanyögik, hogy jó csajnak tartják és szívesen megböknék, éppúgy ahogy a nők is inkább a szexuális kisugárzást dicsérgetik az ellenkező nemben, nem pediglen magukat a külső vonásokat, ruhadarabokat.
És a kellemes izgalom, a belső bizsergés talán nem érzelem? Ne idegelj már szándékosan!
57/123 mus musculus válasza:
Egyébiránt mi értelme volt feltenni a kérdést, ha te már eldöntötted rá a választ?
58/123 A kérdező kommentje:
jó, tegyük fel akkor ez melegség... de nem vágyom a farkára, akkor meg mégsem lehet az, nemede? :) szal mondom.... hadjuk .
2012. ápr. 22. 19:53
59/123 mus musculus válasza:
Megsúgnám neked, hogy a testiség sokkal kevésbé lényeges ebben a témában.
60/123 A kérdező kommentje:
81% gondoltam hátha vannak mások is, és végül is megnyugtat teljesen. és páran azért tették is. am sztem ezek nem érzelmek, ezekl testi érzések. nem lélekből jön stb...
2012. ápr. 22. 19:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!