Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Heteroszexualitásba belefér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Heteroszexualitásba belefér még egy másik fiúval (aki szintúgy érzékeny természetü, és lányos) egy csók? Mély barátságban?

Figyelt kérdés

És fiatalok között persze. kisgimisek közöt!

Légyszí, ha lehet akkor ne piszkálódjatok, egy normális választ szeretnék kapni.

f

2012. márc. 15. 21:11
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/123 anonim ***** válasza:
59%

Utolsóra:

Helytelen megállapítás ez a "csak a heteroszexualitás" a jó,nekem vannak meleg ismerőseim,semmi bajom velük.Férfiak közt nincs helye az ilyesminek és kész.Normális nők közt sem.Van egy barátom akit ritkán látok és ha találkozunk átölelve vállon veregetjük egymást,ez belefér de ennyi.

Mert szögezzünk le valamit:A férfi FÉRFI,mindenkor ha kell.Nem lát csókolózó férfiakat "cukinak",emokat végképp nem.

A nő pedig NŐ és a férfiak szemében akar annak tűnni,nem a barátnőivel csókolózik.

A meleg ismerőseim is így vélik ezt.

Azaz ez nem fér bele egy hetero barátságba.Belefér hogy az ember 15 sör után elmondja valakinek sok év barátság után,hogy mennyire jó barátja hogy szereti stb részeg blabla de nem csókolózik velük.Aki meg kimondottan "érzékeny természetű,lányos" az nem FÉRFI.Itt valaki bizony meleg,döntsék el ők,ki :)

2012. márc. 17. 23:36
 32/123 anonim ***** válasza:
78%
Nem rossz dolog, nem is férfiatlan, de nem heteroszexuális.
2012. márc. 18. 08:37
 33/123 mus musculus ***** válasza:
100%

'Én teljes mértékben meg tudom érteni a kérdezőt. A férfiak közötti gyengédséget általános elítélő hangnem övezi a társadalomban, pedig igazából értelmetlen az egész, nem tudom, kinek és miért fáj az, hogy két fiú csókolózik. Vicces, hogy amikor két lány vált "baráti" csókot, azt máris nem ítélik el az emberek.'

Nekem ugyan nem fáj, nem is ítélkezem miatta, de ettől még keserű tény marad, hogy nem ez a világ legheterókhoz méltóbb dolga. Ha a kérdés lányokról szólna, akkor is ezt mondanám. Akiben nincs hajlam, az a büdös életben nem fog lesmárolni egy vele azonos neműt, s ezt nem muszáj pont 50-50%os biszexualitásként vagy maximális heteroszexualitásként értelmezni.

2012. ápr. 21. 18:26
 34/123 anonim ***** válasza:
100%
A kérdésben 1 azaz egy csókot írtál, de jól gondolom, hogy ti rendszeresen smároltok? Közben megy a simulás is esetleg egy kis simogatás ilyesmi. Csak azt nem tudom, hogy miért írod: "jólesett hogy nem vagyok meleg ettől még" mert ezt az égvilágon senki nem állította sőt inkább az ellenkezője bizonyosodik be egyre inkább. De 15évesen meg alakulhatsz hetero irányba, de a történtek örökre nyomot hagynak benned!
2012. ápr. 21. 22:31
 35/123 mus musculus ***** válasza:
Na basszus, most tűnt fel a tartalmi hibám. Az utolsó sor 'heteroszexualitásként' szava helyére 'homoszexualitásként' kerülne.
2012. ápr. 22. 01:38
 36/123 A kérdező kommentje:
szia. csináljuk amikor jólesik. ennyi. de nem tudom nekem úgy tűnt hogy egy csóktól nem leszek még meleg, csak nyitott, ezt meg is magyarázták nekem:)
2012. ápr. 22. 07:33
 37/123 anonim ***** válasza:
100%
Aha. És hány csók lenne az alsó határ?
2012. ápr. 22. 10:06
 38/123 A kérdező kommentje:
semennyi, bármennyi csók lehet, ettől még nem meleg valaki. és NEM IS biszex. csak olyan hetero, aki nyitott.
2012. ápr. 22. 15:08
 39/123 anonim ***** válasza:
76%

Dehogynem, már 1 csóktól is egy kis buzeráns az illető.

Nyugtasd csak magad, majd fél év múlva már az sem tűnik b*zisnak ha kisz0pogatod a nedűt a farkából...

2012. ápr. 22. 17:57
 40/123 mus musculus ***** válasza:
Szerintem meg nem magától a csóktól "ferdül", hanem a hozzá kapcsolódó érzelmektől.
2012. ápr. 22. 18:24
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!