Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Heteroszexualitásba belefér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Heteroszexualitásba belefér még egy másik fiúval (aki szintúgy érzékeny természetü, és lányos) egy csók? Mély barátságban?

Figyelt kérdés

És fiatalok között persze. kisgimisek közöt!

Légyszí, ha lehet akkor ne piszkálódjatok, egy normális választ szeretnék kapni.

f

2012. márc. 15. 21:11
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 91/123 mus musculus ***** válasza:
100%

Nem, nem éreznél. A szerelem pont arról szól, hogy csak egyetlen személyre irányulhat. Amennyiben mégsincs így, nem szerelmes az illető. A szerelmes ember mindenki mást leszar ilyen értelemben azon a bizonyos egyénen kívül.

A többit már elmagyaráztam, nem kéne figyelmen kívül hagynod az érveket. Folyton-folyvást azt hajtogatod, te aztán nem lehetsz meleg? Miért nem? Mert mást neveltek beléd? Mert tartasz az előítéletektől? Másra sarkallnak a normák, ezért akarod elnyomni magadban a hajlamot?

2012. ápr. 22. 22:49
 92/123 anonim ***** válasza:
100%

Amikor az ember VALÓBAN szerelmes akkor még csak meg sem néz másokat.

Nekem volt régen egy barátnőm akibe halálosan szerelmes voltam, annyira, hogy fullos modell lányok akarták magukat megb@szatni velem de nemhogy nem mentem rájuk, de még csak észre sem vettem őket, mintha ott sem lennének.

Amúgy szerinted ha SZERELMES vagy egy fiúba akkor nem vagy meleg? Akkor mégis, mi a melegség definíciója szerinted?!

2012. ápr. 22. 22:50
 93/123 anonim ***** válasza:
100%
Elönt a forróság a gondolatára, a szemébe nézel, és nem bírsz magaddal... bármilyen szürreális elnevezést találsz ki a felizgulás helyett, a lényeg ugyanaz. Jól van, tegyük fel, hogy heteró vagy. Hoppá, nem lehetsz, mert nem vagy az égvilágon MINDEN lányba szerelmes. Ráadásul nem elég neked egy pillantás a szerelemhez, hanem némi ismeretség is kell.
2012. ápr. 22. 22:50
 94/123 A kérdező kommentje:
Najó figyelj. nagyon rosszúl érezném magamat melegként. már csak a tudat is. a szüleim is kiakadnánajk. és 100 hogy apüám ezen röhögne egy életen át, és b u z i zna,. a másik hogy nem érzem magamat annak. de már lassan magam sem tudom...:(
2012. ápr. 22. 22:51
 95/123 anonim ***** válasza:
100%
Az is most jutott el a tudatomig, milyen komoly érv lehet, hogy egy kiskamasz nem a családalapításon gondolkodik.
2012. ápr. 22. 22:52
 96/123 A kérdező kommentje:
a melegség nálam = faxszopás, dugás, és férfira izgulás. nálam ilyen nincs...
2012. ápr. 22. 22:53
 97/123 A kérdező kommentje:
nem vok kiskamasz. 15 vagyok...
2012. ápr. 22. 22:54
 98/123 anonim ***** válasza:
100%
Én kevesebbért tartom magam biszexuálisnak. És akkor mi van? Ez a 21. század. Egyébként az érzéseim szerint kamasz vagyok, a szarkalábaim szerint nem.
2012. ápr. 22. 22:55
 99/123 anonim ***** válasza:
73%
Nővel sem dugtál még, ugye? Akkor légy aszexuális.
2012. ápr. 22. 22:58
 100/123 mus musculus ***** válasza:
100%
A szüleidnek nem kell tudniuk róla, amíg helyre nem teszed és le nem tisztázod az agyadban a dolgokat, addig főleg nem. Evidens, hogy nem érintené őket jól, csakhogy ez nem egyenlő a kitagadással. Idővel mindenképp túllépnének rajta, mégis csak a gyerekük vagy és szeretnek. Hangsúlyozom; előbb magadat kell elfogadnod, csak azután várhatod el ezt másoktól is.
2012. ápr. 22. 22:58
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!