Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heteroszexualitásba belefér még egy másik fiúval (aki szintúgy érzékeny természetü, és lányos) egy csók? Mély barátságban?
És fiatalok között persze. kisgimisek közöt!
Légyszí, ha lehet akkor ne piszkálódjatok, egy normális választ szeretnék kapni.
f
Végem van ezen....tisztázzunk ezt azt:
Te nem nyitott vagy hanem meleg - sajna vagy sem,ez tény.Feltételezem lánnyal nem is csókolóztál még amúgy.Nem a testi vonzalom tesz valakit meleggé,mellékesen tegyük hozzá 15 évesen érthető is hogy a szexualitás nem érdekel még annyira-ez amúgy normális is szerintem,mondjuk én későnérő típus vagyok,18 voltam az első barátnőmnél.Amúgy ha csókolózol vele,ölelgeted,stb akkor idővel az is kialakul majd,ha nem most akkor 1-2-3 év múlva.Annyira gyenge lábakon állnak az érveid hogy egy halvány szellő eldönti őket,had idézzek:
"de nem vágyom a farkára" - Mert a seggére vágysz,mindig van egy bika és egy .... Örülhetsz itt te vagy a bika :) meg részben a korod miatt,még jobban érdekelnek az érzelmek és ha az ember szerelmes nem testileg vonzódik először.Majd egyszer megnyitod az anális csakráját és akkor ő is "nyitott" lesz mint te
"am sztem ezek nem érzelmek, ezekl testi érzések. nem lélekből jön stb..." - ezt nem is értettem ez valami EMO-s baromság gondolom,ehhez én kevés vagyok mert azt már jól tudom GYIK-ról hogy az EMO-k jobban éreznek.... LOL
"szerelem7 vele akarsz ágybabújni, kívános a nemiszervét, gyereket akarsz vele, meg családot, stb... " - persze 15 évesen mi?Én még mindig nem akarok,holott a duplája is elmúltam
"de ettől még nem vagyok meleg, mivel testileg nem vágyom rá. plátói szerelem maximum. így jó már? -.-" Te nem tudod mi az a plátói szerelem.Mivel egymást ölelgetitek,csókolóztok,ölelkezve néztek filmet (ne haragudj,de ettől a résztől felfordult a gyomrom) ez nem plátói,hanem beteljesült szerelem.
"csak őt szeretem csókolni. NEM vomnzódom azonosnemüekhez. őt csak megszerettem. ennyi. de nem vagyok meleg ettől még, mert ez csak érzelmi, nem testi.." - Már írta más is,elmagyarázom : Én csak a barátnőmet szeretem csókolni.Pedig vonzódok a nőkhöz,de őt SZERETEM.Itt van a kutya elásva - a szerelem 2 X 1 személyes játék,nem fogod a többi férfit kívánni,én se csalom a barátnőm.
"csajokról is szoktunk dumálni..." - na és akkor mi van?
És a kedvencem mikor - bár nem engem - de a barátságról oktattál.Te ugye 15 vagy azaz olyan 1997-ben születtél.A legrégebbi barátom 1994-ben ismertem meg,talán tudok valamit a barátságról már.Nem csókolóztam vele ugyan sose,de mikor az előző barátnőmmel különmentem felajánlott egy szobát nekem hogy legyen hova költözzek.
"nem akarok egy beteg, fogyatékos, nem igazi ember lenni.... valami torszülött vok. úgy értzem" - Attól hogy valaki meleg nem lesz az.A melegeket nem tartom beteg torz stb embernek.Az EMO-sokat már inkább.
Nem hinném hogy segítettem neked bármiben is,de azért ezeket gondoltam megosztom veled.Az előttem szólóknak meg minden tiszteletem,igazság szerint le is írták amit akartam.
Hehe, nekem is ő ugrik be róla és több, mint biztos, hogy nem ketten vagyunk ezzel.:D
Én ezzel az EMO-kérdéssel úgy vagyok, hogy amíg nem játszás a kínok kínját átélt 60-as öregapámat, aki már belefáradt mindenbe és konkrétan a halálán van, addig nincs bajom velük, sőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!