Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heteroszexualitásba belefér még egy másik fiúval (aki
szintúgy érzékeny természetü, és lányos) egy csók?
Mély barátságban?
Figyelt kérdés
És fiatalok között persze. kisgimisek közöt!
Légyszí, ha lehet akkor ne piszkálódjatok, egy normális választ szeretnék kapni.
jó értem, ez a te állás pontod. lehet benne némi igazság is, de én ettől még akkor sem érzem magamat melegnek, biszexnek, másnak. még mindig heteronak érzem magamat. ez meg azért van, mert biztos vagyok benne hogy ez nem szerelem, azt észrevettem volna már. szerinted am mi a szerelem? mit kell ahoz érezni?
2012. ápr. 22. 20:29
72/123 mus musculus válasza:
Úgy általánosságba véve; pillangók a gyomorban (izgalom), jóleső, bizsergő emócióval való megtelés az érintése által, a gondolataid jelentős részét ő teszi ki, tudatalatt őt keresed mindenhol, rózsaszín köd, szinte tökéletesnek látod, reális keretek között bármire hajlandó lennél érte, tervezgeted vele a jövőt, nélküle nem (lenne) teljes az életed, úgy érzed, hozzá tartozol, meg ilyesmi. Persze ez már a végkifejlet, nem feltétlenül egyezik meg ezzel az állapottal a kezdet, mielőtt még azzal jönnél, hogy te nem tartasz itt.
2012. ápr. 22. 20:41
73/123 A kérdező kommentje:
jó, akkor lehet szerelmes vagyok nah. de ettől még nem vagyok meleg, mivel testileg nem vágyom rá. plátói szerelem maximum. így jó már? -.-
2012. ápr. 22. 20:56
74/123 anonim válasza:
Te öcsém bizony búza vagy - ami persze nem baj (nekem) - úgyhogy jobb, ha hozzászoksz a gondolathoz.
2012. ápr. 22. 21:03
75/123 A kérdező kommentje:
71% most írtam le hogy NEM
2012. ápr. 22. 21:05
76/123 mus musculus válasza:
Az a te problémád, hogy félreértelmezted a homoszexualitás fogalmát. Nézd csak meg a melegeket; párba állnak, kapcsolatban, együtt élnek, tehát szerelmet kell érezniük, különben csak dugni járnának össze. Az ő románcukban is a szexé a másodlagos szerep, az csak egy egyszerű testi szükséglet, amit fokozottan élvezetes a szeretett egyénnel művelni, de attól még mással is lehetne. Akit igazán szoros kötelék fűz másvalakihez, az úgysem egy péniszt vagy egy vaginát fog imádata tárgyában látni elsődlegesen, kiváltképp ha fiatalokról és/vagy szüzekről beszélünk (gondoljunk csak a gyerekszerelmekre, az azt megélőeknek sem a kufircolás minden vágya).
Egyszerűbb volna, ha beletörődnél az orientációdba a háborgás helyett. Ha nem is feltétlen homokos, de minimum biszex biztos vagy, s ez nem cseszegetés, hanem tény.
2012. ápr. 22. 21:13
77/123 anonim válasza:
Basil Hallward is eljutott idáig, de egy elemzés sem nevezi heterónak (legalábbis azok közül, amiket találtam).
2012. ápr. 22. 21:14
78/123 anonim válasza:
Úgy írnék ide de telóról nehéz.Majd otthon :-)
2012. ápr. 22. 21:32
79/123 A kérdező kommentje:
81%, te kedves vagy, és seggíteni akarsz, és köszi, de nem értek sajnos egyet veled abban még mindig hogy meleg vagy bi lennék. mert pont hogy a szexualitás az aki miatt érzed a testi vágyat. ezzel az erővel ha egy cicát cukin ak tartasz az is már animalszex halylam nem? de most komolyan. Én szeretem őt, de csak lélekkel, de nem úgy hogy megdugjam, vagy leszopjam. csak szeretem megcsókolni, ölelni, és ilyenek, és nagyon jóü barátok vagyunk, és mindent megbeszélünk, és hiányzik, mert ma este msn en sincs fent, és pár napig nem is lesz elérhető mert a nagyijánál van:(
2012. ápr. 22. 22:02
80/123 anonim válasza:
Ha szájon csókolsz egy macskát, és ettől elönt a forróság, hát...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!