Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heteroszexualitásba belefér még egy másik fiúval (aki szintúgy érzékeny természetü, és lányos) egy csók? Mély barátságban?
És fiatalok között persze. kisgimisek közöt!
Légyszí, ha lehet akkor ne piszkálódjatok, egy normális választ szeretnék kapni.
f
Látom nagyon ózkodsz attól, hogy meleg vagy bisex lennél.
Pedig rettentő egyszerű, csak ezen a 2 dolgon gondolkozz el:
- Ha vonzódsz a saját nemedhez akkor minimum bisex vagy
- Ha nem vonzódsz valakihez (legyen az fiú vagy lány) akkor mi a fészkes fenéért csókolod meg?!
Ajánlom a Skins egyik epizódját és a D.Nd Poisoned nevű játékot.
Én kedves? Hűha, piros betűs ünneppé teszem ezt a napot, ilyet még életemben nem mondtak nekem.:D
Figyelmedbe ajánlanám a következő monológfoszlányomat:
"Akit igazán szoros kötelék fűz másvalakihez, az úgysem egy péniszt vagy egy vaginát fog imádata tárgyában látni elsődlegesen, kiváltképp ha fiatalokról és/vagy szüzekről beszélünk (gondoljunk csak a gyerekszerelmekre, az azt megélőeknek sem a kufircolás minden vágya)."
Másképp szólva; jóformán gyerek létedre abszolút természetes, hogy nem vágysz közösülésre. Feltételezem, szűz is vagy, az mégegy lapáttal rátesz erre, elvégre nehezebben vágyakozunk ki nem próbált dolog után, mint olyasvalami iránt, aminek a zamatát már volt szerencsénk megízlelni. Gyakorlati példa: az sem lesz alkoholista, aki soha nem ivott semmiféle szeszt.
Bár tudom, nincs értelme téged győzködni, majd ha elég lelki erőt gyűjtesz a magaddal való szembenézéshez, akkor fogod bevallani magadnak, hogy igazunk van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!