Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Heteroszexualitásba belefér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Heteroszexualitásba belefér még egy másik fiúval (aki szintúgy érzékeny természetü, és lányos) egy csók? Mély barátságban?

Figyelt kérdés

És fiatalok között persze. kisgimisek közöt!

Légyszí, ha lehet akkor ne piszkálódjatok, egy normális választ szeretnék kapni.

f

2012. márc. 15. 21:11
 81/123 anonim ***** válasza:
100%

Látom nagyon ózkodsz attól, hogy meleg vagy bisex lennél.

Pedig rettentő egyszerű, csak ezen a 2 dolgon gondolkozz el:

- Ha vonzódsz a saját nemedhez akkor minimum bisex vagy

- Ha nem vonzódsz valakihez (legyen az fiú vagy lány) akkor mi a fészkes fenéért csókolod meg?!

2012. ápr. 22. 22:10
 82/123 A kérdező kommentje:
71%. csak őt szeretem csókolni. NEM vomnzódom azonosnemüekhez. őt csak megszerettem. ennyi. de nem vagyok meleg ettől még, mert ez csak érzelmi, nem testi..
2012. ápr. 22. 22:19
 83/123 anonim ***** válasza:
100%
Ő milyen nemű?
2012. ápr. 22. 22:20
 84/123 A kérdező kommentje:
hát fiú mint én, de mondom nem a testét szeretem, nem vagyok meleg. nem szexuálisan szeretem. nah.
2012. ápr. 22. 22:25
 85/123 A kérdező kommentje:
egyébként meg lányos is, és nincs olyan mély hangja sem mint a legtöbb srácnak, és nekem sincs...
2012. ápr. 22. 22:29
 86/123 anonim ***** válasza:
100%
Csak felizgat és szerelmes vagy.
2012. ápr. 22. 22:29
 87/123 anonim ***** válasza:
100%

Ajánlom a Skins egyik epizódját és a D.Nd Poisoned nevű játékot.

[link]

http://www.youtube.com/watch?v=E5L8e5FMQaw

2012. ápr. 22. 22:32
 88/123 A kérdező kommentje:
nem izgat fel értsd meg....
2012. ápr. 22. 22:36
 89/123 mus musculus ***** válasza:
100%

Én kedves? Hűha, piros betűs ünneppé teszem ezt a napot, ilyet még életemben nem mondtak nekem.:D

Figyelmedbe ajánlanám a következő monológfoszlányomat:

"Akit igazán szoros kötelék fűz másvalakihez, az úgysem egy péniszt vagy egy vaginát fog imádata tárgyában látni elsődlegesen, kiváltképp ha fiatalokról és/vagy szüzekről beszélünk (gondoljunk csak a gyerekszerelmekre, az azt megélőeknek sem a kufircolás minden vágya)."

Másképp szólva; jóformán gyerek létedre abszolút természetes, hogy nem vágysz közösülésre. Feltételezem, szűz is vagy, az mégegy lapáttal rátesz erre, elvégre nehezebben vágyakozunk ki nem próbált dolog után, mint olyasvalami iránt, aminek a zamatát már volt szerencsénk megízlelni. Gyakorlati példa: az sem lesz alkoholista, aki soha nem ivott semmiféle szeszt.

Bár tudom, nincs értelme téged győzködni, majd ha elég lelki erőt gyűjtesz a magaddal való szembenézéshez, akkor fogod bevallani magadnak, hogy igazunk van.

2012. ápr. 22. 22:40
 90/123 A kérdező kommentje:
azt bevallom hogy igen, valszeg szerelmes vagyok belé, de azt nem, hogy meleg lennék... am tényleg szűz vagyok. de ha meleg lennék lenne más is aki felé ilyet érzek, és amikor megismertem csak annyi volt bennem hogy: cuuki. de nem az hogy hu de szeretem. de most ez van, szal ez bukta. de mind egy. elismerem hogy szerelmes vagyok, de többet nem. mert nem lehetek meleg. egyszerüen lehetetlen...
2012. ápr. 22. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!