Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Heteroszexualitásba belefér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Heteroszexualitásba belefér még egy másik fiúval (aki szintúgy érzékeny természetü, és lányos) egy csók? Mély barátságban?

Figyelt kérdés

És fiatalok között persze. kisgimisek közöt!

Légyszí, ha lehet akkor ne piszkálódjatok, egy normális választ szeretnék kapni.

f

2012. márc. 15. 21:11
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/123 A kérdező kommentje:
utsó, te bunkó vagy. 85% os, nem ismerem ezt a kutatást, de én a csókot nem tenném a szexualitás részének. szal ő nagyon lányos, érzékeny természetü, és én is, és állítólag én is lányos vagyok, -am tényleg:D-. és sokat dumálunk lányokról, de néha csak úgy ránkjön hogy a szemébe nézünk egymásnak és, akkor ez van. nem tom leírni. de sztem a csók még nem szex.
2012. márc. 17. 17:38
 22/123 anonim ***** válasza:
79%
Aranyos vagy :) Ebben a korban még egyáltalán nem mindenki vágyik a szexre, vannak későn érő típusok. Az, hogy most nem akartok lefeküdni egymással, nem garantálja, hogy később sem fogtok :) De ezen a hídon ráértek akkor átkelni, ha odaértetek. Addig meg szerintem fölösleges címkéken lovagolni, majd ha elkezdesz szexuális életet élni, akkor gondolkozz el a szexuális orientációdon. Addig meg élvezd csak ki nyugodtan ezeket a pillanatokat. Szerencsés vagy - szerintem semmi sem aranyosabb, mint két lányos kamaszfiú csókja :)
2012. márc. 17. 17:48
 23/123 anonim ***** válasza:
87%
A jó nénikéd a bunkó. Kit érdekel hogy te nem ismered a kutatást? Attól még létezik. Egyáltalán nem bántó szándékkal írtam amiket írtam, nincsen semmi bajom sem a homoszexuálisokkal, sem a biszexuálisokkal, de ha nem tudod elfogadni a valóságot, akkor tartsál csak bunkónak, kis érzékeny lelkű. Csak az ilyen értetleneket nem bírom. Most már akkor bunkó is leszek (veled). Ha szerinted a csóknak nem a szexualitáshoz van köze, akkor csókolózzál anyáddal is.
2012. márc. 17. 17:55
 24/123 anonim ***** válasza:
100%
Ja bocs:D Ne csókolózz anyáddal, csak nem tettél szóközt vagy sorközt a két mondat közé, és azt hittem engem bunkóztál:D Nem igazán értettem, hogy miért mondod. Bocs a kirohanásért. De a lényeg attól még nem változik. É.anyáddal sem csókolózol. Ahogyan nem is szexeltek. Azzal csókolózunk, akihez vonzódunk. Ez mifelénk így megy. Most hogy az fiú vagy lány, már csak beállítottság kérdése. Nem de?
2012. márc. 17. 18:01
 25/123 anonim ***** válasza:
70%
Belefér. Az sem gáz, ha kiveritek egymásnak. Szép, hogy ilyen mély a barátságotok.
2012. márc. 17. 18:03
 26/123 A kérdező kommentje:

66% olyat nem csinálok... a többieknek meg köszönöm a kedves válaszokat, jólesett hogy nem vagyok meleg ettől még. Am neked aki írtad hogy két kamasz fiú csókja,. youtube on van fenn csomó ilyen, ahol cuki emók csinálják:) azokat lehet nézni:P csak mondom. nah köszi még egyszer.

Peeeeeace!

2012. márc. 17. 18:11
 27/123 anonim ***** válasza:
100%
Ha szted ettől nem vagy ratyi,akkor miért van szükséged megerősítésre?Ez biza buzulás a javából,ha a csók nem is szex,de testiség és vonzódást fejez ki.Nem akkor vagy ratyi,ha fickóckkal dugsz,hanem ha vonzódsz irántuk.Kösz hogy lebunkóztál,meleg polgártársam.
2012. márc. 17. 18:56
 28/123 anonim ***** válasza:
100%

"ahol cuki emók csinálják:)"

kész, vége, elárultad magad...

2012. márc. 17. 18:57
 29/123 anonim ***** válasza:
100%
Mi értelme volt kiírni ezt a kérdést amúgy? Csak mert azt látom, hogy azokat a válaszokat, amelyek nem egyeznek a te véleményeddel, máris leszólod, vagy figyelmen kívül hagyod, és csak azokat a válaszokat fogadod meg, amelyek valamennyire téged igazolnak (ami lássuk be elég elenyésző mennyiség). Most saját magad előtt akarod bizonygatni, hogy nem vagy meleg, vagy miért próbálod magad ennyire védeni?
2012. márc. 17. 22:14
 30/123 anonim ***** válasza:
56%

Én teljes mértékben meg tudom érteni a kérdezőt. A férfiak közötti gyengédséget általános elítélő hangnem övezi a társadalomban, pedig igazából értelmetlen az egész, nem tudom, kinek és miért fáj az, hogy két fiú csókolózik. Vicces, hogy amikor két lány vált "baráti" csókot, azt máris nem ítélik el az emberek.

A kérdező valószínűleg csak megerősítést szeretne, hogy amit ő csinál, amit ösztönösen helyesnek és jónak érez (megcsókolni azt a srácot) nem egy "rossz" dolog (sajnos a mai magyar közbeszédben csak a heteroszexualitás a "jó").

Én őszintén szólva annak örülnék, ha a kérdező abbahagyná a címkékben gondolkodást. Persze a társadalom szeret címkéket aggatni, ezért érthető az, hogy egy fiatal személy, aki még csak a helyét keresi a társadalomban, szeretné a legelfogadottabb címkét magára akasztani, és ehhez keres megerősítést. Ha a kérdezőnek ez kell a lelki nyugalmához, ám legyen :)

De remélem, egyszer rájössz majd, kérdező, hogy a címkék tényleg semmit sem számítanak. Csak az számít, amit érzel, miközben megcsókolod azt a srácot.

(Ja, és köszi a tippet a Youtube-bal kapcsolatban. :) )

2012. márc. 17. 22:31
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!