Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heteroszexualitásba belefér még egy másik fiúval (aki szintúgy érzékeny természetü, és lányos) egy csók? Mély barátságban?
És fiatalok között persze. kisgimisek közöt!
Légyszí, ha lehet akkor ne piszkálódjatok, egy normális választ szeretnék kapni.
f

66% olyat nem csinálok... a többieknek meg köszönöm a kedves válaszokat, jólesett hogy nem vagyok meleg ettől még. Am neked aki írtad hogy két kamasz fiú csókja,. youtube on van fenn csomó ilyen, ahol cuki emók csinálják:) azokat lehet nézni:P csak mondom. nah köszi még egyszer.
Peeeeeace!

"ahol cuki emók csinálják:)"
kész, vége, elárultad magad...

Én teljes mértékben meg tudom érteni a kérdezőt. A férfiak közötti gyengédséget általános elítélő hangnem övezi a társadalomban, pedig igazából értelmetlen az egész, nem tudom, kinek és miért fáj az, hogy két fiú csókolózik. Vicces, hogy amikor két lány vált "baráti" csókot, azt máris nem ítélik el az emberek.
A kérdező valószínűleg csak megerősítést szeretne, hogy amit ő csinál, amit ösztönösen helyesnek és jónak érez (megcsókolni azt a srácot) nem egy "rossz" dolog (sajnos a mai magyar közbeszédben csak a heteroszexualitás a "jó").
Én őszintén szólva annak örülnék, ha a kérdező abbahagyná a címkékben gondolkodást. Persze a társadalom szeret címkéket aggatni, ezért érthető az, hogy egy fiatal személy, aki még csak a helyét keresi a társadalomban, szeretné a legelfogadottabb címkét magára akasztani, és ehhez keres megerősítést. Ha a kérdezőnek ez kell a lelki nyugalmához, ám legyen :)
De remélem, egyszer rájössz majd, kérdező, hogy a címkék tényleg semmit sem számítanak. Csak az számít, amit érzel, miközben megcsókolod azt a srácot.
(Ja, és köszi a tippet a Youtube-bal kapcsolatban. :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!