Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális pasik miért nem találnak meg?
Figyelt kérdés
Minden pasi, aki körülöttem van vagy nem normális, vagy csak a szexre hajt.
Nekem nem egy olyan pasi kell, aki kihasznál. De miért nem találok olyat, aki szeret is? De úgy igazából... Minden ismerősöm hülyének néz, amiért nem a korosztályom béliek iránt érdeklődök.
De komolyan... Hova tűntek a normális pasik?
2012. febr. 19. 18:46
21/25 A kérdező kommentje:
És mi van akkor ha van kivétel a lányok körében? Akiknek nem a külső számít, hanem az ami legbelül van?
Mert vannak kivételek. Csak kevés.
2012. febr. 19. 20:16
22/25 anonim válasza:
Akkor a pasik nagy része azt fogja mondani, hogy nem azt akarja, közben meg majd arra hajt, neked kell majd ki szűrni, hogy ki akarja azt, és ki akar normális kapcsolatot.Én pl normális kapcsolatot akarok,de eddíg nem jött össze, a legutólsó barátnőmnél azt hittem, hogy össze jön, de nem...
23/25 anonim válasza:
Mert melyik korosztály iránt érdeklődsz?
24/25 anonim válasza:
Az a lány aki teljesen csak a belsőre hajt, mindegy neki a hím külseje, az általában maga sem egy matyóhímzés.
25/25 anonim válasza:
Hát igen. A normálisakat ott tartjátok a barátzónában és őket kérdezgetitek, hogy "Jaj miért nem találok már egy normálisat???"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!