Nem értem. Miért mindig a lúzer, pasik találnak meg?! kezdem unni. Csúnya lennék?
Eddig 2 pasim volt,az egyik 21 éves,és bár egyetemre járt(nem fejezte be) de priusza volt. A másik,meg kényszerbeteg(OCD-S)És ki akarta tekerni a nyakam,vagyis olyan gondolatai voltak.
Az utóbbi srácba elég rendesen bele is estem..
most vagyok azon,hogy el felejtsem,és össze szedjem magam. Próbàlok majd randizgatni,csak aki tetszik annak,épp barátnője van.
Unom már,hogy egy normális pasi sem talál rám..
vagy olyanok,akik zűrősek,vagy olyanok akiknek nem éppen jó a külsejük.
Miért csak ilyenek kezdenek velem?
velem van valami baj?
Jaj nem,dehogy! én nem várok a tökéletes pasira,mert nincs is. :)
Nem kell,hogy kigyúrt,baba arcú,nagyon jó képű pasi legyen. Inkább a belső számit,tudom..ez közhelyesen hangzik,de kérdezem én ,mit ér a tál ha üres? Szóval egy pasi,lehet jó képű,ha belülről 0.
Nagyon igaz az a mondás,hogy: külső megfog,belső megtart.
Hm. "hülye p*csa"
köszi szépen. Ismersz?
szerintem nem :)
Fel tettem egy kérdést,hátha a kivűlállók jobban làtják,mert én kicsit belefáradtam már.. Nem vagyok egy szent,de nem hiszem,hogy azt érdemelném,hogy folyton hazudjanak nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!