Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nem értem. Miért mindig a...

Nem értem. Miért mindig a lúzer, pasik találnak meg?! kezdem unni. Csúnya lennék?

Figyelt kérdés

Eddig 2 pasim volt,az egyik 21 éves,és bár egyetemre járt(nem fejezte be) de priusza volt. A másik,meg kényszerbeteg(OCD-S)És ki akarta tekerni a nyakam,vagyis olyan gondolatai voltak.

Az utóbbi srácba elég rendesen bele is estem..

most vagyok azon,hogy el felejtsem,és össze szedjem magam. Próbàlok majd randizgatni,csak aki tetszik annak,épp barátnője van.

Unom már,hogy egy normális pasi sem talál rám..

vagy olyanok,akik zűrősek,vagy olyanok akiknek nem éppen jó a külsejük.

Miért csak ilyenek kezdenek velem?

velem van valami baj?

2011. dec. 26. 15:31
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy?
2011. dec. 26. 15:35
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Talán mert benned van a hiba? Vagy egyszerűen csak véletlen? Eddig 2 ilyen pasid volt, nem kell rögtön arra gondolni, hogy az összes ilyen. A külsővel tett megjegyzésedet meg nemértem: ha egy igazi Adoniszra vársz, akinek tökéletes teste, arca van, akkor nem lepődök meg, ha egyhamar nem lesz senkid. Ha Neked csak a tökéletes fiúk jönnek be, akkor elég önző, és felületes lehetsz. És még mielőtt valaki lehurrogna, hogy nőgyűlölő vagyok: én is a női nem képviselője vagyok...
2011. dec. 26. 15:36
 3/10 A kérdező kommentje:

Jaj nem,dehogy! én nem várok a tökéletes pasira,mert nincs is. :)

Nem kell,hogy kigyúrt,baba arcú,nagyon jó képű pasi legyen. Inkább a belső számit,tudom..ez közhelyesen hangzik,de kérdezem én ,mit ér a tál ha üres? Szóval egy pasi,lehet jó képű,ha belülről 0.

Nagyon igaz az a mondás,hogy: külső megfog,belső megtart.

2011. dec. 26. 15:42
 4/10 anonim válasza:
23%
Mert egy hülye kis p*csa vagy. :) A szépség ma már kevés lesz, hogy jóképű pénzes férfit találj. Okosodj még néhány évet, aztán tedd fel megint magadnak ezt a kérdést ...
2011. dec. 26. 15:43
 5/10 A kérdező kommentje:
16 egyébként.
2011. dec. 26. 15:44
 6/10 A kérdező kommentje:

Hm. "hülye p*csa"

köszi szépen. Ismersz?

szerintem nem :)

Fel tettem egy kérdést,hátha a kivűlállók jobban làtják,mert én kicsit belefáradtam már.. Nem vagyok egy szent,de nem hiszem,hogy azt érdemelném,hogy folyton hazudjanak nekem.

2011. dec. 26. 15:48
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Akkor meg egyszerűen így jártál :D. Ne akadj le, mert volt 2 zűrös barátod. Lehet, hogy majd a 3. lesz az igazi. Egyébként sajnos ma már nagyon-nagyon kevés normális pasi van. 2 féleképpen lehet barátot szerezni: ha kipakolod magad, és k*rvulsz. De ekkor csak a bunkó, nagyképű fiúk fognak megtalálni. Lehet szerényen, visszahúzódóbban: ekkor meg a lúzerek. És a maradékba tartoznak azok, akik normálisak, megjegyzem: ezekből kevés van, úgyhogy meg kell őket becsülni.
2011. dec. 26. 15:49
 8/10 anonim ***** válasza:
Normálisnak látszol nagyon, kérdező. Hol laksz?
2011. dec. 26. 17:08
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Oh még csak 16 vagy, huszon x éves korodig még jópárszor pofára ejt az élet. Még nem most kell férjjelöltet keresni, ráér még. Lesz még pár ilyen az életedben, de nem kell kétségbe esni, mert idővel megtalálod a hozzáillő pasit.
2011. dec. 26. 17:42
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát, nem akarlak elkeseríteni, de kezet rázhatunk :) nekem kb. ugyanez, csak 22 évesen. Szerintem az lehet egy ok, ha esetleg nincs egészséges önképed, kellő önbizalmad (nálam mondjuk ez a helyzet, és ennek is megvan az oka, hogy miért), akkor nem fogsz olyan férfit találni magad mellé, aki azért néz is ki valahogy (szerintem igenis fontos az ápoltság, igényesség - nem pénz, hanem időráfordítás kérdése, én is meg tudom tenni) és mellette emberileg sem fogsz benne csalódni. Egyelőre nekem se nagyon megy...
2011. dec. 27. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!