Fiúk/Lányok, nektek tetszik az Eina név? Milyen becenevek találnak rá?
Edinának hívnak,annyira unom már hogy mindig Einának hívnak,kellene valami becenév,csak nem tudom mi legyen ...tudnál segíteni? Kellne egy név ahogy szólítsanak, meg oldalokon regisztrálni §,§ :) vmi különleges kellene:)
Am hosszúbarna hajú vagyok, zöld szemű, magas, szeretek barátokkalviccelődni,hülyeskedni, elég vicces vagyok:)ha ez számít
:)
Ha van ötletetek írjatok!
köszi
Osztályomba jár egy lány, akinek Edina a neve, és egy beceneve van, a Dinka, de az esetek 95%-ában az Edinát használja.
A felhasználó neved nem kell, hogy hasonlítson az eredetire, nekem se szokott, de már egy állandó van és nagyon szeretem. :D
Másrészt, "kellene egy név ahogy szólítsanak", ez furcsa. Egy becenév azért becenév mert más adja. Ennyi erővel én holnaptól kis napsugárnak hívathatnám magam..:D:D
köszi a válaszokat!
ha van ötletetek milyen névvel regisztáljak oldalokon,írjatok! semmi ötletem nincs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!