Az alacsony lányok tényleg könnyebben találnak párt?
Egyik ismerősöm mondta tegnap, hogy figyeljem csak meg, hogy az olyan 160-165 cm magas lányok kelendőbbek, mint a magasabb lányok.
Én 170 cm vagyok, és így belegondolva az alacsonyabb barátnőim után többet érdeklődtek, mint például egy 176 cm magas bnőm után, aki modell és mellesleg tök szép is.
Szerintetek?
Ja és 17/l :)
pfff.. eddig nem vettem észre..csak azt hogy a béna csajok kelendobbek.. :)
sajnos nincs pasim..pedig alacsony vagyok :D
160-165 cm-es lányok nem alacsonyak! ezt kikérem magamnak! :D én 164 cm vagyok.. :P (anyum 154 cm, na ő az alacsony :D)
amúgy szerintem nem feltétlenül a magasságtól függ.. akik jól néznek ki és szépek, azokhoz nem igazán mernek odamenni a fiúúúúk :) inkább az "átlagos" külsejű lányok kelendőbben (nem ronda, nem is liliputi, de nem is egy hatalmas debella:D)
meg azt is észrevettem, hogy itt a környezetemben a fiúk többsége 170 cm-et épphogy elérik, ritka aki magasabb, az alacsonyabb fiúk meg persze, hogy alacsonyabb lányt választanak, hogy is néznének ki.. :)
sok mindentől függ!
10:17
13évesen én is már 173 voltam:D
Azóta nem nőttem semmit:)
15,5/L
Ja és a kérdésre a válaszom, hogy igen,ezt már én is észrevettem..
Meg hogy a mai fiúk nagyon alacsonyak...:S
szerintem egyáltalán nem alacsonyak a mai fiúk! Én 172cm vagyok és nincs tőlem alacsonyabb fiú ismerősöm max akkora mint én de az összes többi magasabb:)
Szerintem nem feltétlenül igaz hogy az alacsonyabb lányok kelendőbbek! Nagyon sok alacsonyabb barátnőmnek nincs párja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!