Rajtam kívül nem unja még valaki az alacsony IQ-s párt sértéseket? Balib, jobbiknyik, szadesz, maszop, stb?
Figyelt kérdés
Jobbikos vagyok, de eszem ágában se lenne nekiállni ércelődni, én érvekkel hadakozok nem pedig piti sértegetésekkel. annyira gyerekes.2010. jan. 13. 20:59
1/18 anonim válasza:
Az éLcelődéssel nekem sincsen bajom, de a sértegetést és a bunkó fröcsögést nem szeretem. Tapasztalataim szerint a személyeskedés és a trágárkodás ott kezdődik, ahol az érvek elfogynak.
2/18 anonim válasza:
De engem is idegesít, viszont az nem ércelődés, hanem élcelődés:)
3/18 A kérdező kommentje:
hm, ala google, tényleg élcelődés. pedig világ életemben azt hittem, hogy R-el megy, elnézést:)
2010. jan. 13. 21:07
4/18 anonim válasza:
Én is unom, meg a nevekkel való gúnyolódás: Orsós Viktor, Gyúrcsotány, meg ezen kívül az összes kurucinfós "becenevet"...
5/18 anonim válasza:
Biztos bányászcsaládból származol:)
6/18 A kérdező kommentje:
bányász == cigány?
vagy arra gondolsz, hogy annyira mélyen vagyok a bányában, hogy nem látom mi folyik az országban? nem teljesen értelek.
2010. jan. 13. 21:22
7/18 anonim válasza:
ÉRCelődik, bánya. Nem esik le?:)
8/18 anonim válasza:
Jobbikos vagyok, és én is unom.
Tessék kész tényekkel érvelni stb... ne gúnynevekkel hergelni a másikat. :)
9/18 A kérdező kommentje:
jaah, bocs :) jogos:)
2010. jan. 13. 21:27
10/18 anonim válasza:
Igen, úgy értettem, hogy az érc a bányából van, szóval itt most semmi mögöttes jelentéstartalom nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!