Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Az alacsony lányok tényleg...

Az alacsony lányok tényleg könnyebben találnak párt?

Figyelt kérdés

Egyik ismerősöm mondta tegnap, hogy figyeljem csak meg, hogy az olyan 160-165 cm magas lányok kelendőbbek, mint a magasabb lányok.

Én 170 cm vagyok, és így belegondolva az alacsonyabb barátnőim után többet érdeklődtek, mint például egy 176 cm magas bnőm után, aki modell és mellesleg tök szép is.

Szerintetek?

Ja és 17/l :)

2010. aug. 5. 10:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
69%

én 174 cm vagyok szeretem ! :)

csak néha az borít ki amikor egy tök helyes srác így 185 cm körül egy 160 cm-s lánnyal van... ahhh az alacsony lányoknak legyen alacsony pasi a magasabbaknak meg magasab.. ez nem fer :D, najó tudom én, hogy nem így megy, mert nem lehet parancsolni a szívnek csak akkor is ! Szerintem nem valami mutatós, ha már a pár között másfél fejnyi eltérés van, és ez fordítva is igaz énse kezdek 170 cms srácokkal.

2010. aug. 7. 12:09
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Bár én akkor is gyakran érzem magam túl magasnak a 170 centimmel.. :)
2010. aug. 7. 13:05
 13/16 anonim ***** válasza:

"Ugyan úgy lehet egy alacsony csaj is szép,nőies,csinos,mint egy létra csaj."

Én magas vagyok (172cm)és nem létra. :P

Akkor te meg kerti törpe vagy, vagy mi?

Ugyan úgy lehet egy alacsony csaj is szép,nőies,csinos,mint egy MAGAS csaj.

Így kellett volna fogalmaznod. Nem értem, mért kell sértegetni a magas lányokat. Mi is sértegethetnénk titeket, de nem tesszük. Legalábbis én nem.

2010. aug. 7. 13:59
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

ma 13:59

A magasm emberek legalább olyan agresszívan szidnek minket, "kerti törpéket", mint fordítva.

Az már más kérdés, hogy elég gyerekes, idióta dolog. Kb mint a szőke/barna, vagy vézna/dagi ellentét.

2010. aug. 7. 15:07
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

én 14 vagyok, és 156 centi, szerintem vannak előnyei annak hogy kicsi vagy (Nem hiszem hogy valaha is magasabbra nőnék 160 centinél). A fiúknak tényleg tetszik szerintem, ha "kicsi vagy és törékeny"

Az a vicces mikor összeméregetik a tenyerüket a tenyereddel (ami egy remek flörtölési módszer :D:D)

Az egyedüli rossz, hogy a barátomat (ő 175 körül lehet) állva nem tudom megcsókolni, legalábbis hosszan biztos nem :D de barátunk a lépcső :D:D

2010. aug. 7. 20:33
 16/16 anonim ***** válasza:
Előző, ém is ebben a helyzetben vagyok:)
2010. aug. 7. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!