Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nyafognak a pasik, hogy nem találnak normális, őszinte lányt? (lent. )
Sorra ribiket, hazudozósokat választanak maguk mellé, utána meg sírnak, hogy átverik őket.
Aki meg normális csaj, az nem kell, és még csak nem is közelednek feléjük.
Amúgy fordított esetben is igaz.
a nők pont ugyanilyenek :)
előre meg sose lehet tudni, meg kell ismerni a másikat. ez ha tetszik egy lány akkor felteszed a kérdést, hogy mi van ha ő nem olyan?!
"normalisak altalaban szerenyek, otthon vannak es igy sose talalnak egymasra...velem is igy van:S"
ez meg a másik ok.
23f
Kedves Utolsó!
Ha ez valamit számít, akkor én pont így vagyok az úgy nevezett rendes srácokkal, járhattam volna macsóval is, de nem, én a "rendest" választottam és idáig mind átvertek.
Nahát ennyit a jó kislányokról és jó fiúkról
Mert az embereknek erre van igényük. Mazoisták és szeretik a fájdalmat, szenvedést.
Miért lenne jó bárki mellett békésen szeretetben élni, amikor lehet idegbetegnek is lenni??
Az emberek egyszerüen hülyék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!