Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha valaki nem jelöli be facebook-on a házastársát?
Mert a világ k.urvára kíváncsi arra, hogy megházasodtál... Ez már tényleg a Facebook generáció. Mennyi szar ember van, te jézus, és ez még csak a kezdet...
Szerinted ha lezavarták a szertartást, kifizették a lagzit, hordják a gyűrűt, akkor mennyit nyom a latban az, hogy a neten mi van? Egyébként meg ki nem szarja le?
az én barátom fenn sincs facen
talán iwiwen még igen, de ott sincs feltüntetve, hogy egyáltalán közünk lenne egymáshoz.
Mi nem a neten éljük az életünk.
22/L
Hát... én személy szerint nevetségesnek tartom, ha valakinek 600-1000 ismerőse van a neten felvéve. El sem bírom képzelni, hogy hogyan lehetne annyi emberrel valaki barátságban. Nem is ez a helyzet. Azt még megértem, ha valaki sokszor szervez programokat, és ezért kell neki a kapcsolati kör, vagy más okból, de pusztán csak azért felvenni több száz embert, hogy őket majd biztos érdekli az én magánéletem, hát k.urva nagy baromság....
SENKIT NEM ÉRDEKEL! Max a közvetlen baráti kört. Ők meg jó esetben úgyis tudnak róla. Attól, hogy ez a trendi még nem feltétlen kell követni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!