Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy ismeretlen lány bejelöl Facebook-on akkor akar tőlem valamit nem?
a héten volt 2 is. Az egyikre ráírtam, hogy honnan ismerhetjük egymást, de nem jött válasz.
A másikat meg már alapból ignore-oltam.
Amúgy csak azt jelenti, amit az első írt.
Könyörgöm mi a fszért a közösségi oldalon akarjátok élni az életeteket.
Ha látod, hogy 16 éves és 600 ismerőse van, akkor boldog boldogtalant bejelöl, mert az idióta barátnőivel azon versengenek, hogy kinek van több ismerőse fb-n.
De pl most a napokban volt olyan, hogy bejelöltem egy srácot, akivel egy egyetemre járunk és jóban is van a legjobb barátnőmmel (tehát már többször találkoztunk), és azt hitte, hogy egy másik lány vagyok, aki tetszik neki. Vicces szituáció volt, de végül tisztáztuk... Na pl ő azt hitte, hogy ismeretlenül jelöltem be, pedig csak nem emlékezett rám, mert rossz az arcmemóriája (és kicsit hasonlítunk a másik csajjal).
Szóval ezer oka lehet, legjobb, ha rákérdezel, hogy honnan ismeritek egymást, és akkor a válaszból rögtön kiderül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!