Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek fiúk ciki, ha egy lány facebook-on kamuregisztrációval ír a fiúnak?
Figyelt kérdés
2011. jún. 4. 20:49
1/24 anonim válasza:
Attól függ mit. Ha megkérdezed, hogy "bejön neked xy?", akkor nem. De ha kamuregisztrációval elkezded szívatni, annak lehet nem örülne, ahogy senki sem...
2/24 A kérdező kommentje:
Hááát az van,hogy élőben tetszem neki,próbált kezdeményezni,láttam rajta,meg a barátai is figyelnek,amikor látnak,szóval 100%,hogy bejövök neki,csak nem akartam még leállni vele dumálni,hanem először inkább facebookra gondoltam,hogy ott megnézem milyen dolgokkal foglalkozik.
2011. jún. 4. 20:53
3/24 anonim válasza:
Hát szerintem az,miért nem egy igazi regisztrációval írsz.
Talán félsz a fiúktól?
4/24 A kérdező kommentje:
Háát ezzel a fiúval szemben óvatos vagyok.
2011. jún. 4. 20:54
5/24 A kérdező kommentje:
Fiúk ti be lennétek rezelve ? :/
2011. jún. 4. 20:58
6/24 anonim válasza:
A női agy rejtelmeit valószínüleg sosem fogjuk megérteni...
7/24 anonim válasza:
De ha így csinálod akkor jó legyen az álca.
8/24 A kérdező kommentje:
De hogy legyen jó az az álca???
2011. jún. 4. 21:22
9/24 anonim válasza:
szerintem az. vállalja fel névvel amit gondol és érez. ha így alakul ki valami, akkor szinte egy átverésre alapul a kapcsolat, nem?
10/24 anonim válasza:
Igen az, sőt szánalmas is. Az egy dolog, hogy mindent ezen a szaron keresztül intéznek, de te elvileg kapcsolatot akarsz és máris hazugsággal indítasz. Még arra sem méltatod a másikat, hogy az igazi nevedet közöld. De gondolom azért az elvárások már megvannak. A mázlija van a srácnak, messzire elkerül és nem dől be a gyerekes baromságaidnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!