Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek fiúk ciki, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek fiúk ciki, ha egy lány facebook-on kamuregisztrációval ír a fiúnak?

Figyelt kérdés
2011. jún. 4. 20:49
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

. De gondolom azért az elvárások már megvannak.

--- ezzel mit akartál mondani?

2011. jún. 4. 23:40
 12/24 anonim ***** válasza:

Az álca:

Ha nálam próbálkozna valaki ilyennel én belemennék de én kideríteném hogy ki is az.De ettől függetlenül elbeszélgetnék vele.

Tehát olyan legyen az álca hogy ha netán utánad néz a srác akkor vagy ne találjon semmit vagy találjon valamit amivel megnyugszik hogy te vagy az és az adatlapodon is olyan dolgok legyenek amikről tudsz is beszélni ha rá kérdez.

2011. jún. 5. 00:49
 13/24 anonim ***** válasza:

Ja és ha netán már beszéltetek vagy leveleztetek akkor a szöveg formájából/stílusából is rá lehet jönni hogy ki az.

Tehát másképp kell írnod is mint ahogy szoktál.

2011. jún. 5. 00:52
 14/24 anonim ***** válasza:

Én ezt értem, csak hova tovább? Mármint megkedvelitek egymást facen, és mi lesz? Egyszer csak bejelented neki, hogy figyelj én amúgy XY vagyok. Szerintem baromi nagyot csalódna benned.

Plusz egy kapcsolatot hazugsággal indítani nem jó ómen. Bár ez helyzetfüggő :D

2011. jún. 5. 11:15
 15/24 anonim ***** válasza:

A kérdező kommentje:

. De gondolom azért az elvárások már megvannak.

--- ezzel mit akartál mondani?

Azt, hogy bizonyára már van egy listád arról, hogy milyen legyen: okos, kedves, humoros, udvarias, magas stb.

És ha nem felel meg az irracionális elvárásaidnak, akkor még te leszel kiakadva és megfeledkezel arról a tényről, hogy hazugsággal kezdted az egészet.

2011. jún. 5. 22:31
 16/24 A kérdező kommentje:
Elvárások?????? nem,nem leszek megsértődve...Listám tinikoromban volt,de ellopta az a fiú,akinek azt hiszem bejöttem valamikor!:/De mindegy,mert tudom fejből!
2011. jún. 5. 22:35
 17/24 anonim ***** válasza:

xD

gondolom a listát nem szó szerint értette a kolléga

azt írtad tinikorodban, szóval már nemvagy tini?

akkor itt mégnagyobb a baj, mint gondoltam

2011. jún. 5. 22:58
 18/24 A kérdező kommentje:
Teljesen mindegy,mert én szó szerint megírtam akkoriban!:D 19 vagyok :P!!!
2011. jún. 5. 23:01
 19/24 A kérdező kommentje:
ja,de hogy miért lennének nagy bajok??? jobb szerintem játékosnak lenni,és egyébként is nagy bajok??? Rendes, jófej lány vagyok, örüljön, hogy írok neki,meg amúgy is...Vannak nálam szemetebb emberek,meg sok gonoszságot elkövetnek még mások,nehogy már ehhez legyen ekkora arcod, hogy beszólogatsz nekem,hogy ezzel mekkora baj van!
2011. jún. 5. 23:02
 20/24 anonim ***** válasza:

19évesen még tini vagy

agyilag meg főleg

2011. jún. 5. 23:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!