Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg volt aki a facebook-os üzenőfalas kiírással lelte meg a szerelmét? Bővebben lenn
Arra gondolok, hogy vannak ezek a kiírások, hogy pl. aki éjfélig küld egy szívet az járna veled stb., pont ma hallottam, hogy elvileg van akinél ez bevált és azóta is együtt vannak, de én ezt nem tudom elképzelni, maximum úgy, hogy nem merték egymásnak bevallani az érzéseiket, csak így.
Erről mi a véleményetek? Tapasztalatok stb.
Hát előfordulhat...
Általába az ilyen esetekbe vagy nem is gondolnak komolyabban bele egy kapcsolatba vagy pedig személyesen nem bírják bevallani egymásnak az érzelmeiket, és ,,hamár amúgy is elküldtem nincs visszaút, lám mi lesz a válasz" is megeshet.
Szóval nem tartom kizártnak, de kicsi az esélye. Mert vagy nem veszik komolyan vagy nem úgy alakul ahogy terveznék:D
"maximum úgy, hogy nem merték egymásnak bevallani az érzéseiket, csak így"
Szerintem is kb ez lehetett a helyzet, ha volt akinél bevált. Mást nemigazán tudok elképzelni, főképp, hogy ugye az ilyen kiírásokat csak olyanok látják, akiket visszaigazoltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!