Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy különböztetitek meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy különböztetitek meg a szerelmet és a fellángolást?

Figyelt kérdés
Ezt úgy értem,hogy abban a helyzetben éppen,nem amikor x idő múlva visszagondoltok rá.
2011. okt. 24. 17:39
 1/4 anonim ***** válasza:

Abban a helyzetben sehogy!

Nem véletlenül hívják fellángolásnak.

2011. okt. 24. 17:43
 2/4 anonim ***** válasza:

Pontosan!

A az igazi szerelem nem 2 pillanat műve.

Ami meg az azt fellángolás.

Pl mikor megyek az utcán,, meglátok egy csajt, aki nagyon ott van a szeren, még talán szemezünk is, össz visz 15 mp ig látom ,addig mindnefélét fantáziálgatok róla, szexben, meg miylen lehet a hétköznapokban iylenek, rózsaszín köd önti el az agyam,,,

Azán elhaladunk egymásmelett, és mintha smemi sme törént volna...visszajösz a valoságba és talán örökre el is felejted a csajt.

2011. okt. 24. 17:50
 3/4 A kérdező kommentje:
Fellángolás alatt nem ezt értem,hogy pár mp-ig fantáziálgatok egy csajon. Hanem hogy napokig gondolok rá,eszembe jut,képzelgek. De tudom,hogy van olyan,hogy ez elmúlik (főleg ha nem valósul meg) és van olyan hogy nem múlik és szerelem lesz belőle. De akkor ti sem tudjátok megkülönböztetni abban a pillanatban ugye?:D Én csak sejtem...
2011. okt. 24. 18:03
 4/4 anonim ***** válasza:
Sehogy
2022. jan. 6. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!