Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kockás hasú kigyúrt csávók könnyebben találnak barátnőt, mint a kissé elhízott, (de sportos életre törekvő intelligens) pasik?
"a kissé elhízott" számomra elég taszítóan hangzik.
mit szólnál hozzá ha a te bnőd lenne "kissé elhízott"?
Én hiába nem vagyok elhízott meg semmi, még sem jön be a kocka has.
Túl kemény, nem lehet úgy hozzábújni.
Nekem sokkal férfiasabbak a pocakos férfiak, ebben biztos közrejátszik, hogy Édesapukámnak is van szép pocija:)
Ezt leszámítva máshol legyen izmos(de ott se túlzottan, persze azért látszódjon, hogy ő a férfi).
Ez is változó, belsőtől függ...
Engem is van aki körberöhög, hogy milyen dagadt vagyok(2méter-100kg felett), mások meg azt mondják, hogy milyen jó alakom van...
Ezen felül ha elememben vagyok 3 mondattal könnyes nevetést váltok ki környezetemben lévőkből...
Mikor elkezdtem újra csajozni (válás után), volt rajtam egy-két kiló felesleg. A legtöbb pasinál még így is jobb testem volt. Súlymaximumon kezdtem el sikeres lenni. Úgy látom, hogy ha nagy baj nincs az ember külsejével, akkor a magabiztos fellépés a legfontosabb.
A kockahasat úgysem látják ingen keresztül.
kockás a hasam, edzek keményen, tanulok, futok, van társasági életem, a nöket sem vetem meg....és sztem inteligens is vagyok
de bírom az előítéleteket azér!gratulálok-.-'
am meg tök változó...kinek mi jön be...érted?!
ha meg irigykedsz a kockás hasuakra akkor 2-3honap alatt neked is meglehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!