Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Kit választanátok? Egy rossz stílusú agresszív pasit vagy egy normális, helyes, intelligens pasit?
Azt a csajt(mert én fiú vok) akivel több a közös és szeretjük egymást
ez sztem tök egyértelmű
lányoknak az kell h azt érezzék h megvannak védve és bármit csinhetnek nem lesz para mert van aki megvédi őket ha ezt enm tudod nekik megadni akk a kopasz állathoz fog menni mert ő széttép bárkit...
Rajta is fog a golyó :-)
2. Még szép :) Miféle marha az,aki agresszív párt választ egy öltönyössel szemben??????
Látod. Vannak akik totálisan rosszul látják. Csak akkor jönnek rá ha már kiengedik őket az intenzív osztályról miután a szuper izmos pasijuk agyba főbe verte őket! Vagy még akkor sem :-)
Azért ez nem feltétlenül igaz. Szóval nem feltétlenül ver nőket, aki agresszív,de nekem olyan sem kellene, aki visszaél vagy fitogtatja az erejét.
Én az úriembereket szeretem.Nem érdekel, ha erős és fizikailag tényleg képes lenne szétverni egy egész kocsmát is, ha nem olyan típus akkor úgysem tesz ilyet, ettől még lehet úriember.
A kopaszság és tetováltság nálam eleve kizáró ok, kivéve ha a kopaszság önhibán kívüli. :)
Minden vágyam egy művelt, intelligens tényleg úriember férfi, akinek van humora :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!