Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Kit választanátok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Kit választanátok? Egy rossz stílusú agresszív pasit vagy egy normális, helyes, intelligens pasit?

Figyelt kérdés
Avagy a kigyúrt, kopasz, tetovált gyerekek jönnek be vagy a jóképű és ingbe járó srácok?
2011. szept. 15. 19:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Van nő aki az agressziv pasikra bukik?:o

NA NE...

Reggell felkel s puxi helyett 1 monoklit kér a párjától..?:XD

Max a selytelmes külső vonza azokat a nőket.

Szerintem a tetovállt stb pasikra csak azok a nők buknak akik pénzt szaglásznak a káo menő kinézet alatt.

Én az ilyen férfiakra sosem buktam. És ha akármennyi pénze is lenne,nem kéne.

2013. jan. 4. 14:37
 12/16 anonim ***** válasza:
82%
Hát ez elég tetű kirekesztő kérdés már nemazért, de egy inges mosolygós vigyori majom is lehet ugyanolyan idegbeteg, vagy még ganébb is mint egy sportos kopasz srác. Csak azért mert fáj,hogy sok nő szereti azt a kategoriát, és a csoffadt inges majmokat nem annyira, azért még nem kell lealjasítani őket ember! Bárki lehet szmétláda, ez nem a kölső tulajdonságokon múlik...
2013. jan. 4. 16:47
 13/16 anonim ***** válasza:
Ha a lányok választanak az neked jó lesz?
2013. nov. 27. 19:43
 14/16 anonim válasza:
Nekem az jön be, ha egy pasi úgy szeret, ahogy vagyok, tudunk veszekedni, de tudunk békülni, megnevettet, őszinte (de bizonyos esetekben tud füllenteni) és persze nem utolsó sorban jól néz ki. Legyen izmos, magas (mivel én is magas vagyok), de ne legyen egy kigyúrt állat. Jól álljon neki az ing, de a bőrdzseki sem áll rosszul rajta.:D Ha ezek megvannak egy pasiban és SZERET, akkor nálam már nyert ügye van!
2014. márc. 19. 13:52
 15/16 gago77 ***** válasza:
Nos en a ferfivagyok, 38 es a tapasztalatom a kozvetkezo: a No valaszt. Amelyik ferfi azt hiszi, h nem a No valaszt, annak meg van mit tanulnia, mert mi ferfiak csak befolyasolni tudjuk a noket a valasztasukban, de a vegen ok valasztanak, tetszik vagy sem.. Szoval a No valaszt egy pasit a ket fajtabol.. (amugy nem mondanam, h jo a kerdes, mert aki kigyurt, egyalalan nem biztos, h rossz stilusu, sem pedig agressziv, mig sokszor a vezna fajtak azok, akik agresszivok es/vagy rossz stilusuak. Szoval, h befejezzem: a no valaszt egy mellenyest, 180-as Iq-val, aztan titkon neha egy ferfiasabb alkatu, izmos kulseju pasikro fantazial. Es vice versa, van amelyik meg egy izmos, de nyersebb stilusu pasit valaszt, aki aztan idorol idore megkapja majd, h miert nem tud o is valasztekosabban beszelni/oltozni, vagy eppen ugy viselkedni, mint egy "ingben jaro" krapek.. Vegeredmeny: a Nonek tulajdonkeppen soha semmi nem lesz vegervenyesen jo. Ezert nekunk ,ferfiaknak folyamatosan kepesenk kell lennunk a valtozasra, legalabb valamilyen szinten, es folyamatosan kepesnek kell lennunk legyugozni ot, ha jot akarunk.. Ez az en tapasztalatom, de lehet, masnak mas.
2015. máj. 17. 23:03
 16/16 anonim válasza:
A másodikat.
aug. 28. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!