Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mért csak azok a pasik találna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért csak azok a pasik találnak meg, akik csak ágyba akarnak vinni?

Figyelt kérdés

Ez már kezd idegesítő lenni. Pontosan ezért nem volt még komoly kapcsolatom, mert csak az olyan srácok találnak meg, akinek szinte csak szexre kellenék. Azt hozzátenném, hogy nem vagyok csúnya (egoista sem :P), kedves és megértő vagyok mindenkivel. Már szeretnék egy olyan fiúval is megismerkedni, aki szertet és nem csak le akar fektetni. Őszintén...most túl sokat várok el? Talán bennem van a hiba?

17/L

2011. máj. 6. 08:12
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Azért,mert úgy nézel ki mint akit könnyen ágyba lehet vinni.
2011. máj. 6. 08:20
 2/20 anonim ***** válasza:
mert érzik rajtad, hogy téged könnyen meg lehet dugni
2011. máj. 6. 08:34
 3/20 anonim ***** válasza:
Honnan tudod,hogy csak azt akarják?Megmondják neked?Ez érdekelne,mert én nem tudom milyen,amikor egy lánytól csak azt akarják.
2011. máj. 6. 08:45
 4/20 anonim ***** válasza:
80%
Elárulok egy titkot. A fiatal srácokat csak a sex érdekli.
2011. máj. 6. 09:01
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

lehet, hogy rossz helyen keresed az értelmes, felelősségteljes, mélyérzésű, kedves férfit ???

Kívánom, hogy megtaláld, és ne menj bele felelőtlenül semmibe alkalmi dologba,addig inkább a magány.

Eljön az ideje.

2011. máj. 6. 09:04
 6/20 anonim ***** válasza:

Figyelj: MINDEN PASI csak szexet akar!

Vannak igazi érzéseik, de az agyuk 90%-át a szex foglalja el.

Próbálj szolídabban öltözni és ne feküdj le azonnal a srácokkal!

;-)

2011. máj. 6. 09:06
 7/20 A kérdező kommentje:
Egyikkel sem fekszem le nyugi! :D Általában msn-re vesznek fel, és akkor kb. 1 órán keresztül még normálisan el lehet beszélni velük, utána meg megmondják, hogy milyen jó lenne ha...-.-" Hát pedig nemcsak a szexre kéne gondolni. :)
2011. máj. 6. 09:09
 8/20 A kérdező kommentje:
Amúgy meg nem öltözöm qurvásan! És nem olyan típus vagyok, akit könnyen meg lehet szerezni. :)
2011. máj. 6. 09:11
 9/20 anonim ***** válasza:
Inkább vedd bóknak, hogy a szexre IS kellesz nekik.:D
2011. máj. 6. 09:13
 10/20 anonim ***** válasza:
57%
Nalátod. Az, hogy megmondják, milyen jó lenne, meg az, hogy csak szexre kellesz, két külön dolog. Csak a buta, átérzés nélküli női agyad nem képes felfogni a különbséget. A fiatal fiúk sokat gondolkodnak és beszélnek a szexről. Ettől még nem feltétlenül kizárólag arra kellhetsz nekik. Másrészről ismerkedj hagyományos úton.
2011. máj. 6. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!